https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Gal Gjurin osrednji gost dobrodelnega koncerta Mladi za družine

Černelavci, 24.11.2016  

Mladinsko društvo Černelavci in Anina zvezdica Pomurje organizirata v soboto dobrodelni koncert Mladi za družine. Osrednji glasbeni gost bo Gal Gjurin. 

Približuje se mesec december, kjer bo veliko družin preživelo čarobne praznike skupaj. A žal ne vse, saj je med nami mnogo družin, ki nujno potrebujejo našo pomoč. Zato za nasmešek socialno ogroženim družinam skrbi tudi Anina zvezdica Pomurje, katera akcija v Pomurju poteka četrto leto.

Zato so letos Anina zvezdica Pomurje in Mladinsko društvo Černelavci organizirali dobrodelni koncert, kjer bodo skupaj z glasbenimi gosti zbirali sredstva za ogrožene družine po Pomurju. Koncert bo potekal v soboto, 26.11.2016 ob 19. uri v Gasilskem domu Černelavci.

Osrednji gost prireditve bo Gal Gjurin, ki je navdušil slovensko občinstvo s pesmimi Sedemnajst, Kaj vse bi dal, Čas bo na moji strani, Duša in telo, Telstar in še mnogo drugimi uspešnicami. Zraven njega se bodo predstavili Skupina Špirit, Doroja in KUD Dolina miru.

Cena vstopnice v predprodaji je 5 evrov, na dan koncerta 7 evrov. Vstopnice si lahko zagotovite na prodajnih mesti lokalov Ka-bar, Renome, Mikk in Spriric. Lahko pa tudi pokličete 031 387 163 (Miha) in 031 253 171 (Mitja) ter si tako zagotovite vstopnico in s svojim dejanjem pomagajte tistim, ki našo pomoč nujno potrebujejo.

Več informacij o dogodku si lahko ogledate TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.