https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Veliki koncert Prekmurske godbe Bakovci

27.11.2016 ob 12:00  

V petek 25. novembra ob 19.uri je v športni dvorani OŠ I. potekal veliki letni koncert Prekmurske godbe Bakovci in njihovih gostov, ki so do dobra zapolnili dvorano. V dve uri dolgem repertoarju so še koncert dodatno začinili priznani gostje kot so, Tamburaški orkester KD Ivan Kaučič, Andrej Sobočan - Andi, Plesna šola ZEKO, Dorina Gujt, Tjaša Šimonka, Tomi Baaron in Emil Šmid.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2016 ob 14:40 gost

      zadnje 3 slike še kama - ta, vse drugo nula od nule, moški sami napihnjenci

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.11.2016 ob 17:07 gost

      Ka se pa te gledau vse slike,.. pogledno be samo zadnje tri ali te tudek nej so kaj prida,..

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.11.2016 ob 18:00 fotograf gost

      solidne fotke...!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2016 ob 13:00 gost

      Ne vem sicer kaj je od tega koncerta bilo VELIKO ? Določene melodije OK, večinoma pa bolj povprečje. Promocija glazbene šole in pojočih učiteljic v navezi z dirigentom. Že večkrat vidno, čas bi bil že za kaj modernejšega novega. ABBA ITD..., neke melodične vsebine ki jih v svetu glasbe je ogromno. Tu pa poslušamo Vodi me vlak v daljave in še vokalno slabo obdelan glas, pa preglasna glasba, tako da je na koncu podobno kričanju. Plesna šola ZEKO in godba ?? Brez komentarja, tile plesalci so na evropsekem nivoju, pa tu nadomeščajo mažoretke, mal hecno za gledat. Skratka videni in slišano že večkrat, teh 6 eurov vredno, kak visok nivo glasbe pa roko na srce nismo videli

      4 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2016 ob 14:29 gost

        Gre za ljubiteljsko dejavnost in kot tak je bil koncert nadpovprečen, tudi delo ki ga godba opravlja je nadpovprečno. Vsak, ki je sodeloval na koncertu je moral v koncert vložiti kar nekaj truda, kar je tudi pravilno saj svoje znanje ki ga je pridobil vrača nazaj publiki. Takih zasedb je v Prekmurju še zdaleč premalo, da bi lahko dvignila nivo kulture. Normalno da se to ne more primerjati s koncertoma Perpetuum jazzile in Eroike, ki sta že skoraj profesionalni zasedbi. Bi pa tebe vprašal poznavale/poznavalka, kako pa ti vračaš svoje pridobljeno znanje nazaj družbi? A samo s komentiranjem in razkazovanjem svoje strokovnosti ali tudi z praktičnim delom?

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.11.2016 ob 13:07 gost

      no da ne bo pomote , napisal sem kot poznavalec glasbe, za navadnega smrtnika OK dogodek, videli so pojočega župana, naj raje to naprej ostane, župan mislim. Organizatorji so se potrudili, tako da z te strani ni očitkov, z kakim koncertom Perpetuum jazzile ali Eroike z Lendave koncerta, to pač ne gre primerjat, za široko rajo pa OK dogodek.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2016 ob 14:23 gost

        Gre za ljubiteljsko dejavnost in kot tak je bil koncert nadpovprečen, tudi delo ki ga godba opravlja je nadpovprečno. Vsak, ki je sodeloval na koncertu je moral v koncert vložiti kar nekaj truda, kar je tudi pravilno saj svoje znanje ki ga je pridobil vrača nazaj publiki. Takih zasedb je v Prekmurju še zdaleč premalo, da bi lahko dvignila nivo kulture. Normalno da se to ne more primerjati s koncertoma Perpetuum jazzile in Eroike, ki sta že skoraj profesionalni zasedbnazaj družbi. A samo s komentiranjem in razkazovanjem svoje strokovnosti ali tudi z praktičnim delom?

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.11.2016 ob 14:17 gost

      ta dva komentarja ponazarjata komentar prvega pisca, tudi glasbenik toliko, da ni glih rekel: nula od nule! Prenapihnjeno je vedno ničvredno, to je zakon. Toliko o pojasnitvi prvega pisca.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.11.2016 ob 16:20 gost gost

      V ta koncert je bilo vloženega ogromno dela.Bil sem na koncertu-minus za,, pevke,, in Zeko plesalke namesto mažoretk!!! Velik plus za Hano-saksofon in odlično odigrane skladbe.le tako naprej-z izboljšavami!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.11.2016 ob 22:57 Davorin gost

      No meni je bil koncert všeč- sem pač obična raja in se ne pakiram nikamor drugam. In mislim, da je to pač bil koncert za rajo. Enostavno nihče nikogar ne sili kupit vstopnice. Je pa to sigurno najboljše v tem žanru kar premoremo v Prekmurju in nikakor ne bi bilo pošteno če ne priznamo, da so se potrudili in najbrž so sami godbeniki v ta koncert vložili ogromno ogromno časa. So pa nekateri bili res malce pod nivojem kar sem opazil tudi jaz kot nepoznavalec. Glede mažoretk in godbe bom pa rekel samo škoda in sramota. Ali po domače tou je čista po Bakovsko kak so se skregale. Pa čeprav ne vem kdo je kriv. K pleh muziki so vedno spadale mažorete.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.11.2016 ob 10:30 gost

      Sem napisal, da so nekatere točke bile OK Saksofon, pa sicer že videno tipkanje na pisalnem stroju, nima kaj pripomb. Neke točka pa glih niso bile fajn za slišat.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.11.2016 ob 10:42 pištek gost

      mažoretke bi mogle bite, drugo voditelja sta nej glij, tretje župan pevec ojojjj...pa še humorist Vanek je biu....vse bole na njegoven nivoji!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.11.2016 ob 11:51 gost gost

      KONCERT JE BIL ČUDOVIT. Čestitke vsakemu muzikantu posebej. Nabito polna dvorana in zadovoljni obrazi so dokaz, da ste res dobri. Mislim, da v Prekmurju ni društva, ki bi ob taki vstopnini napolnilo to dvorano. Za mažoretke pa je verjetno krivo prejšnje vodstvo

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.11.2016 ob 13:01 gost

      pa dedeki pa mamce morejo nikan iti, či v cirkev, na tekme pa v birtije nejdu, azanjat neki

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.11.2016 ob 6:39 Spirit gost

      Pametjakovič oziroma poznavalec ob13.00 Koncert odličen glede na dejstvo, da je to ljubiteljska dejavnost, cena 8 EUR, ne vem kako si ti plačal 6, mogoče te tam sploh ni bilo ali pa maš bonuse kot ekspert za glasbo. Daj ti probaj kaj napraviti, pa napuni dvorano. Če si pa tak zahteven poslušalec, pa idi na Dunajske dečke poslušat, pa žabice - tangice si ne pozabi obleči, take majo radi!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. melita
      30.11.2016 ob 10:41 melita

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      30.11.2016 ob 22:43 ne ven što san gost

      Da še napišem svoje mnenje omenjenega koncerta: 1. Ozvočenje oziroma mikrofoni katastrofalni.Jevškov mikrofon zmes ni delal,Kreslinova kitara se ni slišala,kar je nakazoval tudi tonskemu. Tudi Dorinina pesem se ni slišala razločno. 2. Javni politični shod Jevška,ki pa je s petjem oziroma interpretacijo Strangers in The Night malo skregan . 3. Za vse ki mislite da je igranje samo tak malo...3x na teden po 2-3 ure zadenj mesec vaj ni samo tak in upam da 5 aprila razturite v Ljubljani..

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.