https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Občini Rogašovci postavili božično drevo

Rogašovci, 29.11.2016 ob 8:00  

Občina Rogašovci je povabila na prireditev ob postavitvi božičnega drevesa. Potekala je na Trgu Sv. Jurija.

Veliko ljudi se je zbralo na Trgu Sv. Jurija, da tudi letos skupaj postavijo njihovo božično drevo, ki bo krasilo občino Rogašovci v času prazničnega decembra. Zbrane je pozdravil župan občine Rogašovci Edvard Mihalič, ki je občanom in občankam že ob tej priložnosti zaželel lep in vesel mesec december. Dogodek je obogatil tudi kulturni program, v sklopu katerega so nastopili učenci in otroci vrtca Osnovne šole Sveti Jurij in Mešani pevski zbor Sv. Helena Pertoča. Božično drevo so letos postavili vaščani, gasilci in člani vasi Pertoča. Preden so na njem prižgali lučke, so ga predstavniki verskih skupnosti blagoslovili.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2016 ob 18:47 božiček gost

      To ste postavili prepozno, drugo leto jo postavite oktobra !

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.