https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: Dobrodelni koncert Mladi za družine veličastno uspel

Černelavci, 28.11.2016  

Dobrodelni koncert Mladi za družine  odprl novo dobrodelno akcijo Anine zvezdice Pomurje za pomoč socialno ogroženim družinam v Pomurju.

Mladinsko društvo Černelavci in Anina zvezdica Pomurje sta v Černelavcih pripravila dobrodelni koncert Mladi za družine. Pred začetkom decembra, prazničnega časa leta sta se obe mladinski  organizaciji odločili narediti dogodek, katerega namen je povezati ljudi v lokalnem okolju ob dobri glasbi in s humanitarno gesto poskrbeti, da bo tudi tistim, ki so v finančni stiski, malo lažje. Dobrodelni koncert je odprl vrata v 4. božično akcijo zbiranja hrane z dolgim rokom uporabe za socialno ogrožene družine v Pomurju.

Svojo dobrodelno akcijo je v uvodu v koncert predstavila vodja Anine zvezdice Pomurje, Amadea Gomboc. Izrazila je zadovoljstvo, da je našla skupino mladih in zavzetih posameznikov, ki so ji pomagali uresničiti dolgoletno željo.

Foto Rok Horvat

Sledil je nastop glasbenih gostov, ki so zbrano občinstvo v razprodani dvorani popolnoma prevzeli. Občinstvo je s svojim glasbenim izborom očarala skupina mladih nadebudnih pevk Glasbena ustvarjalnica KUD Dolina miru. Za njimi so nastopili Trio Doroja. Sledilo je presenečenje, saj so se zbranim glasbenikom na odru pridružili še legendarna prekmurska glasbena skupina Špirit, ki so z izborom domačih in tujih pesmi še dodatno podžgali občinstvo. Izvedba pesmi pokojnega Leonarda Cohena Hallelujah je bila ena izmed vrhuncev dobrodelnega koncerta.

Sledil je še osrednji glasbeni gost Gal Gjurin s svojo vrhunsko ekipo, ki so občinstvo prevzeli s svojimi hiti, kot so Kaj vse bi dal, Knjiga obrazov, Sedemnajst, Čas bo na moji strani, Daj, povej in Objemi me nežno. Občinstvo mu je sledilo, saj je bila akustika dvorane fenomenalna.

Ob koncu koncerta sta se zbranemu občinstvu zahvalila predsednik Mladinskega društva Černelavci, Luka Perš in Amadea Gomboc, ki sta se še enkrat zahvalila vsem glasbenim gostom za odlično opravljeno delo, članom obeh društev za opravljeno delo ter obiskovalcem, kateri so se udeležili tega lepega dogodka.

Anina zvezdica Pomurje bo s svojo božično akcijo nadaljevala od 2.12. 2016 in bo trajala do 25.12.2016. Letos bo lahko vsak pomagal socialno ogroženim družinam s svojim paketom hrane v prostorih Ulice Štefana Kovača 24 v Murski Soboti. Več informacij o dobrodelni akciji Anina zvezdica Pomurje si lahko ogledate TUKAJ

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2016 ob 15:13 gost gost

      Zelo podrobno- šolsko opisan celoten potek prireditve. Tak napišejo učenci četrtega ratreda OŠ, samo nim nemremo zameriti. Članku za objavo pa.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2016 ob 17:59 Gostek gost

      Vsebinsko dovršen dogodek s plemenitim namenom. Bravo!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.11.2016 ob 21:53 Lucifer gost

      Ges pa iz principa ne podpejran več takšneh prireditev. Za socialno ogrožene lidij bi se mogla pobrigate država nej pa posameznike. Porazno kama smo prišle. V bistve tou državo še samo dobrodelne prireditve gor držijo. Mimogrede pa zakoj se je ta diklina toga nej spoumnila delate v Ljubljane ge se nahaja več pejnez. Zakoj je boukše ožemate že tak obubožan narod še dodatno pri nas? Tou se mi ne zdi praf pa fer.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2016 ob 17:00 Saša gost

        Zato, ka nede šlo prekmursko mladinsko društvo z prekmursko izpostavo anine zvezdice v lublano koncert dela, to smo zberali mi prekmurci za naše družine. V Ljubljani, takšo zadevo lejko naredi Ana sama. Nobenomi je nej blo mus priti, ljudje pa ka so prišli, pa so bili pripravljeni še zraven darovati :) Ampak ja razmin, ka ste mislili...

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2016 ob 22:06 gost

      Cipresa band

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2016 ob 17:40 Sanjatinesmem gost

      Super je bilo ... dokler do taksni lidij na svejti, ka so pripravljeni pomagat drugim, njim taksni primitivci, keri pisejo taksne primitivne komentare nemrejo do zivega. Samo jezik vas je...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.