https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
http://ris-dr.si/go/563/1063/CENTER_ZA_DRUZINE_MURSKA_SOBOTA
http://www.zniders.com/

LOKALNO

Ujemite ugodno priložnost in se zahvalite svojim strankam in poslovnim partnerjem

05.12.2016 ob 10:20  

Zakorakali smo že v mesec december in kaj kmalu bodo prišli že božično-novoletni prazniki. Tako kot vsako leto vsem podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom omogočamo, da na Pomurec.com objavijo svojo praznično voščilnico. Prvi naročniki so že izkoristili ugodno priložnost, pridružite se jim tudi vi.

 

Kot je to že v navadi na Pomurec.com v decembrskem času ponudimo možnost objave voščilnic podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom na enem mestu. Tovrstno oglaševanje se je izkazalo kot zelo privlačno in zanimivo, zato je iz leta v leto več naročil. Postanite tudi vi del te inovativne zgodbe in se približajte našim bralcem - vašim potencialnim strankam.

Za praznične voščilnice letos prvič namenjamo kar štiri pasice na najbolj vidnem mestu portala. Vaša voščilnica se bo v eni uri pokazala do 70-krat, kar v enem dnevu pomeni več kot 1500-krat. Bralci bodo imeli prav tako možnost, da s seznama poljubno izberejo voščilnico, ki si jo želijo ogledati.


Primer, kako izgledajo praznične voščilnice ...

Praznične voščilnice smo na portalu vzpostavili s prvim decembrom, njihova vidnost pa bo trajala vse do 6. januarja 2017, torej skupno več mesec dni. Prej se odločite za voščilnico, večkrat se bo odvrtela vaša čestitka.

Kot vsako leto smo za čestitke namenili pasici B in C (dimenzij 514×90 pikslov), cena oglaševanje je nespremenjena 60 evrov brez davka na dodano vredost, za pasico A (728×90 pikslov), ki je večja, pa boste odšteli samo 90 evrov brez davka na dodano vrednost, novost pa je pasica M1 (300×250 pikslov), ki stane samo 120 evrov brez davka na dodano vrednost.

Več informacij in naročila na marketing@pomurec.com ali 051/345-969.

Celotno ponudbo si preberite v spodnji priponki:

Fotogalerija