https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Bomo tudi Pomurci kmalu dobili McDonalds?

07.12.2016 ob 10:30  

Po neuradnih informacijah naj bi obstajalo zanimanje za odprtje restavracije v bližini uvoza na avtocesto, kjer bo stal tudi slovenski paviljon Expo.


Ameriška veriga hitre prehrane McDonald’s naj bi odprla restavracijo tudi v Murski Soboti, to so govorice, ki krožijo že več let. Pri upravljavcu slovenskih restavracij McDonald’s, družbi Alpe-Panon iz Ljubljane, potrjujejo, da načrtujejo odprtje novih restavracij po vsej Sloveniji. Pogovori za možne lokacije pa še potekajo.

Konkretno se murskosoboška lokacija ne omenja. Po neuradnih informacijah naj bi se zanimali za odprtje restavracije v bližini uvoza na avtocesto, kjer bo stal tudi paviljon Expo. Kot poroča Pomurje.si, na soboški občini potrjujejo zgolj, da so v stikih s predstavniki verige McDonald’s, s katerimi so si že ogledali nekaj potencialnih lokacij za restavracijo, zadeve pa ne želijo komentirati.

FOTO: maribor-pohorje.si

McDonalds je največja veriga restavracij s hitro prehrano na svetu. Dnevno namreč postreže 68 milijonov strank, v 119 državah sveta s 36535 restavracijami.


    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.