https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: Iščejo se gradbeni delavci, vzgojitelj in računovodja

14.12.2016 ob 9:00  

Iščejo se vzgojitelj predšolskih otrok, gradbeni delavci in vzdrževalec za živalski vrt.

DATATRANS, trgovsko, storitvena in transportna dejavnost d.o.o. išče delavca za dostavo blaga doma in v tujini. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 20.12.2016.

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER išče fizioterapevta pripravnika. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 21.12.2016.

SGP MI, GRADBENO PODJETJE d.o.o išče 8 gradbenih delavcev. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 7.1.2017.

MF MIZARSTVO FILIPIČ MIRAN FILIPIČ S.P. išče mizarja. Delo se ponuja za določen čas dvanjstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 11.1.2017.

MONTAŽA INDUSTRIJSKIH STROJEV IN NAPRAV ALEXANDER KRAMBERGER s.p. išče 3 monterje industrijskih strojev in naprav. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 23.16.2016.

KEMIKO gradbene storitve d.o.o išče dva delavca pleskarja za delo na ladji. Delo se ponuja za določen čas dvanjstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 19.12.2016.

GOSTINSKE STORITVE LAMA, JERNEJ LEBAR, S.P. išče delavca za pomoč v kuhinji. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 3.1.2017.

PRETEKS, družba za prevajalstvo, izobraževanje, proizvodnjo, svetovanje in trgovino, d.o.o. išče prevajalca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 21.12.2016.

ATRIJ GRADBENI INŽENIRING D.O.O. išče projektanta gradbenih konstrukcij. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 22.12.2016.

LOGISTIKA ŠKERGET, PODJETJE ZA TRANSPORTNE IN LOGISTIČNE STORITVE D.O.O. išče računovodjo. Delo se ponuja za določen čas štiriindvajsetih mesecev z možnostjo podaljšanja za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.1.2017.

SKB BANKA D.D. LJUBLJANA išče skrbnika podjetnikov v svoji murskosoboški poslovalnici. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 19.12.2016.

MEDNARODNI PREVOZI POSREDNIŠTVO MATEJ, posredništvo in prevozi d.o.o. išče voznika tovornjaka. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 27.12.2016.

ŽIVALSKI VRT SIKALUZOO IN ZLATARSTVO ,TODOR MITEV S.P. išče vzdrževalca v živalskem vrtu. Delo se ponuja za določen čas dveh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 5.1.2017.

OSNOVNA ŠOLA CANKOVA išče vzgojitelja predšolskih otrok. Delo se ponuja za določen čas do 31.7.2017 za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 19.12.2016.

Več informacij si lahko ogledate TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2016 ob 17:52 77 gost

      Vsi delodajalci te izkoristijo,jaz sem na zavodu za zaposlovanje in dobim 250€ in še delam na črno in dobim 450€ do 600€, na mesec pri delodajalci pa tega v današnjih časi ne dobiš.Če lahko politiki in tajkuni kradejo v državi potem bom jaz delal na črno,in ko jebe delodajalce in politike.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2016 ob 18:27 Stewen+ gost

      EROTIKA-DELO NA ČRNO - Gost 77 se je podpisal ne le kot avtor zgornjih treh vrstic, ampak tudi pod svoj komentarček o erotičnem sejmu v Celju, ki si ga je tudi ogledal na kraju samem. Domnevam, da število 77 ne oznanja njegove starosti, sicer ne bi stikal okrog La Toye, ampak je gre za rojstno letnico (19)77, kar pomeni, da gre za 39-letnika v najboljših letih. Kako jih izrabiti? Ne le za "babe", morebitno čezmerno uživanje "rdečke", ampak - tako je pač moje mnenje,ki ga nočem nikomur vsijevati - za redno zaposlitev. Ni res, da "vsi delodajalci te izkoristijo", je pa res, da v storitvenih dejavnostih zaračunavajo na uro okrog trikrat več kot pa dobi delavec, in tako ustvarjajo "dodano vrednost", ki pa ne gre le v žep, ampak za tako imenovano "razširjeno reprodukcijo". Delo na črno - erotika! Tolikooooo bi lahko razpredal v svoji domišljiji, a bom zdaj naredil. (piko)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2016 ob 18:37 Aus gost

      Veš,ne razumem te,najprej govoriš da delaš na črno,potem pa napišeš da ko j...be delodajalce...veš kaj ,ti bom dal nasvet,seveda se strinjam s tabo,ampak če ti je ni usec tu pejt v tujino delat pa nebos več jamral,meni je uspelo pa imam sedaj psihični mir,pa še za politike mi je vseeno,kot je njim vseeno za nas.Pa srečno!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.12.2016 ob 22:07 gost

      delati na črno, pa gebati, tou je posel. Gebiš pa tüdi lejku na "črno", gnes din ži tou nej problem. Ovi posranci, pa voditeljske seronje(polovica jih niti pisat ne zna), pa naj izračunavajo profit, tüdi tej du 1x najebali, vse prijde na svije. Tako je 77, nej se pistiti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.