https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

KPŠ vabi na študentsko obdarovanje v centru Želva

15.12.2016 ob 14:30  

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z vzgojno izobraževalnim centrom Želva organizira obdarovanje članov centra Želva.


Praznični čas, je čas ko se ljudje spomnijo na druge in jih želijo pomagati osrečiti. V klubu prekmurskih študentov so se zato skupaj v sodelovanju  z vzgojno izobraževalnim centrom Želva odločili, da bodo s pomočjo študentov/dijakov/mladih obdarovali člane centra Želva in tako širili veselje in radost.  Želva je podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, ki ima svoj varstveno delovni center tudi v lokalnem okolju, natančneje v Černelavcih.

Dogodek Študentsko obdarovanje se bo odvil v dveh dnevih, in sicer v četrtek, 22. 12. 2016 , in v petek, 23. 12. 2016, obakrat s pričetkom ob 9. uri. Vse do 22. decembra lahko vsi študentje/dijaki/mladi pošljejo ali prinesejo v pisarno Kluba prekmurskih študentov simbolično darilo, ki ga ni potrebno zavijati. Vrednost darila naj ne presega 7 evrov. 22. decembra se bo v centru Želva skupaj z njihovimi člani okraševala jelka, prav tako pa so na okraševanje vabljeni vsi študentje, ki lahko svoja darila prinesejo tudi na ta dan v  Center. Prav tako so dobrodošli kakršni koli okraski, ki morda doma niso več potrebni, a so še vseeno uporabni. 23. decembra se bo ob 9. uri pričelo obdarovanje s prihodom Božička, kjer bodo vsi člani izžrebali svoja darila in jih nato poiskali pod božično jelko. Na ta dan so prav tako vabljeni vsi na prijetno druženje ob glasbi in božičnih dobrotah. Vse, ki boste prinesli darila v pisarno Kluba prekmurskih študentov, čaka majhno presenečenje.

Klub prekmurskih študentov vas vabi, da se jim pridružite in pomagate širiti veselje, ki ga začuti človek ob prejetju darila. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.