https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prednovoletni županjin sprejem v Ljutomeru

Ljutomer, 16.12.2016 ob 15:00  

Tudi letos je županja Ljutomera mag. Olga Karba za gospodarstvenike, politike, predstavnike javnih zavodov, društev in najrazličnejših organizacij pripravila tradicionalni prednovoletni sprejem.

Okoli 400 ljudi se je v sredo, 14. decembra 2016, odzvalo povabilu Karbove in se udeležilo sprejema v dvorani ŠIC v Ljutomeru. V svojem nagovoru je ljutomerska županja poudarila, da so v občini Ljutomer na polovici mandata izpolnili večino obljub, preostale pa so spravili v proračun občine za leti 2017 in 2018. »Vse postorjeno je dobro delo celotne ekipe, v katero pa ne štejem le svetnikov, sodelavcev na občinski upravi in članov svetov krajevnih skupnosti, ampak tudi vse številne obrtnike in podjetnike, člane društev, zavodov in organizacij. Še enkrat hvala vsem, ki sledijo začrtani poti,« je še dodala. Na tokratnem sprejemu sta z glasbenimi točkami dogajanje popestrila Bilbi in Gregor, za sproščeno vzdušje in nasmeh pa je poskrbel Matjaž Javšnik.

Foto: FB Olga Karba

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Ljutomer
      17.12.2016 ob 16:58 Ljutomer

      Ljutomer je žal postal mesto duhov. Županja je z svetniško ekipo liste odprtih src, z svetnicami SDS in SLS ukinila javne zavode za turizem in šport. Z našo športno dvorano upravlja zasebno podjetje. Pred nami je proračun za dve leti, kateri ni vspodbuden. Na žalost v njem nisem našel sredstev niti za nujno potrebno dvigalo v eni izmed osnovnih šol. Ni vse v lepi besedi in veselicah, ljudje so obupani, žalostni in lačni.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.