https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Huda prometna nesreča v Vratja vasi

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami in tri nesreče z gmotno škodo, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnih prostorih, tri primere povoženja divjadi in travniški požar.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami se je zgodila v Vratja vasi. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in se z vozilom večkrat prevrnil. Voznik se je v nesreči hudo telesno poškodoval, sopotnik pa lažje. Na vozilu je nastalo za 5.000 evrov škode.  

Na področju kriminalitete so obravnavali nasilje v družini, ogrožanje varnosti, tatvino in ponarejanje listin. V Dolgovaških goricah je moški izvajal nasilje v družini. Osumljencu je bilo odrejeno pridržanje po določilih Zakona o kazenskem postopku. Na avtocesti je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. Soboški policisti pa so obravnavali še tatvino in ogrožanje varnosti

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.  

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega avtomobila, ki sta pred tem povzročila prometni nesreči.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.