https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Pomurju ta hip iščejo strokovne sodelavce, inšpektorje in svetovalce

21.12.2016 ob 10:00  

Ta hip je ponudba prostih del v Pomurju nekoliko okrnjena. Kljub temu pa smo tudi ta teden našli kar nekaj zanimivih delovnih mest.


Europa transport, transportne storitve d.o.o. iz Sv. Jurija ob Ščavnici išče disponenta. Kandidate iščejo prek javnega povabila Zaposli me, izbrani kandidat pa bo opravljal delo za polni delovni čas za obdobje 12 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 23. decembra.

Ministrstvo za okolje in prostor, Inšpektorat RS za okolje in prostor išče gradbenega inšpektorja na območju Murske Sobote. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave so možne do 22. decembra.

V podjetju FRAJLA montaža, storitve in trgovina d.o.o. iz Lešan, Apače iščejo štiri mizarje, monterje pohištva. Zaposlitev bodo dobili za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 29. decembra.

Radenska d.o.o. išče dva operaterja vzdrževalca. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje šest mesecev. Prijave so možne le še danes.

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti išče organizatorja kulturnega programa za območje Lendave. Izbranec bo dobil zaposlitev za polni delovnik za nedoločen čas. Prijave kandidatov so može do jutri, 22. decembra.

Preteks, družba za prevajalstvo, izobraževanje, proizvodnjo, svetovanje in trgovino išče pravajalca/prevajalko. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje šest mesecev. Prijave so možne še danes.

Vrtec Murska Sobota išče specialnega in rehabilitacijskega pedagoga za delo z otroki s posebnimi potrebami. Izbrani kandidat bo opravljal delo za polni delovni čas za obdobje osem mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 23. decembra.

Center za socialno delo Murska Sobota išče strokovnega sodelavca za področje (eno ali več). Ponujajo delo za polni delovnik za določen čas, in sicer do 12. aprila 2017. Kandidati se lahko prijavite do 22. decembra.

Pomurska madžarska samoupravna narodna skupnost Muravideki Magyar Onkormanyzati Nemzeti Kozosseg išče strokovnega sodelavca. Izbrani kandidat bo opravljal delo za polni delovnik za obdobje do 31.12.2018. Prijave so možne do 22. decembra.

Farme Ihan – KPM, kmatijstvo in proizvodnja mesa, d.o.o. išče svetovalca pri reji prašičev v SV Sloveniji. Ponujajo delo za skrajšani delovnik, in sicer 20 ur na teden za obdobje šest mesecev. Kandidati se lahko na razpisano mesto prijavite do 22. decembra.

RS Upravna enota Murska Sobota išče svetovalca v UE, na oddelku za okolje in prostor. Izbrani kandidat bo nadomeščal uslužbenko do vrnitve z materinskega oz. starševskega dopusta, opravljal pa bo delo za polni delovni čas. Prijave so možne še danes.

XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o. išče vzdržavalca. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 12 mesecev. Prijave sprejemajo do 30. decembra.

Vzdrževalca iščejo tudi na Dvojezično osnovni šoli Genterovci. Ponujajo delo za skrajšan delovnik, in sicer 20 ur na teden, zaposlitev pa bo veljala do 31.12.2017. Prijave so možne do 23. decembra.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2016 ob 13:28 gost gost

      Bla,bla,bla!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2016 ob 12:45 gost

      Glej to:iščejo inšpektorje, to ne moreš verjeti. Pri nas bi je morali uvoziti, ker domači poznajo "vso" vodilno in odjetniško bagro.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.