https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Vesna Vuk Godina Pomurcem predavala o potrošništvu in brezposelnosti med mladimi

22.12.2016 ob 7:30  

Ena najbolj znanih slovenskih antropologinj in znanih slovenskih publicistk, dr. Vesna Vuk Godina, je tudi tokrat pripravila zanimivo predavanje o brezposelnosti med mladimi in potrošništvu.

Uro in pol trajajoče predavanje je potekalo na temo potrošništvo in brezposelnosti mladih. Glede na obiskovalce predavanja bi lahko rekli, da je šlo za medgeneracijsko predavanje, saj je bilo precej mladostnikov in hkrati tudi starejših. Vesna Godina je govorila o vsiljenem potrošništvu iz strani korporacij, o zablodah postsocializma ter vzrokih brezposelnosti pri mladih.

Foto Mikk.si

Poudarila je dejstvo, da se mladostniki, torej mladi intelektualci morajo boriti za svoje pravice. Predavanje je bilo polno zgodb iz njenega življenja, nemalokrat nas je šokirala ampak nas hkrati tudi nasmejala. Ob koncu predavanje se je razvila tudi zanimiva debata.

Vir: Mladinski informativni klub Murska Sobota

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2016 ob 8:33 gost

      Zadeva je čisto enostavna: skupaj spravite nekaj socialnih podpirancev, nekaj večnih nergačev, ki se jim ne da delat in nekaj patoloških levičarjev. Dodajte še propagando v Hitlerjevem slogu in imate demokratični socializem. Prav zabavno, enostavno.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2016 ob 8:35 ANTI gost

      Strokovno na nivoji. Vendar, odkda se je začnola mejšati v politiko, jo več NE cejnin!

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.01.2017 ob 11:33 ANTI1 gost

      Po naročilu politov mora dvigniti rejting svojim vplivnežem. Lukta v objemu politike. Namen tega je čisto drugi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.