https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

POLITIKA

Jurša v klepetu z bralci Pomurec.com: Mislim, da Ljubljana nima podcenjujočega odnosa do podeželja

21.12.2016 ob 8:24  

Franc Jurša je v POM-KLEPET-u v živo klepetal z našimi bralci. Pomurski poslanec iz vrst stranke DeSUS je dobil kar nekaj zanimivih vprašanj.


Leto se počasi približuje h koncu in zato je to pravi trenutek, da s poslanci iz pokrajine ob Muri poklepetate o minulem delu.

Tokrat je bil na vrsti Franc Jurša. Očitno je Jurša tukajšnji javnosti precej zanimiv, saj je bilo zastavljenih več vprašanj kot ponavadi. Vseh zaradi časovne omejenosti nismo mogli vključiti v klepet.

Je pa bralce med drugim zanimalo, kje se vidi v prihodnje, bo morda ponovno kandidiral za župana Občine Ljutomer? Enega izmed bralcev je zanimalo mnenje Jurše o novi aplikaciji, ki spremlja delo poslancev, nismo pa mogli niti mimo ocene dela vlade.

Celoten klepet si lahko preberete TUKAJ – KLIK 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.