https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Moravskih Toplicah zaposlenega v hotelu stresla elektrika

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, šest kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, ilegalni prehod državne meje, štiri primere povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnih prostorih in pridržali eno osebo.

V naselju Orehovci je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča ter trčila v drevo. Pri trčenju se je lahko telesno poškodovala. V ostalih treh nesrečah je nastala samo gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari, vlom in goljufijo. Neznanec je razbil steklo na parkiranem osebnem avtomobilu v Stanjevcih. V Bakovcih je bilo vlomljeno v gospodarsko poslopje. Pri vlomu je nastalo za 50 evrov škode. Lendavski policisti so sprejeli prijavo goljufije pri najemu stanovanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan.

V enem izmed hotelov v Moravskih Toplicah je tam zaposlenega stresla elektrika. Pri tem je utrpel lahko telesno poškodbo. Kraj poškodbe si bo ogledal tudi delovni inšpektor.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti dopoldan opravljali na območju PP M. Sobota, popoldan pa na območju PP G. Petrovci.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.