https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otroška kuharska delavnica v Gostilni Rajh navdušila najmlajše

Bakovci, 28.12.2016 ob 14:00  

V Gostilni Rajh v Bakovcih so danes priredili že četrto otroško kuharsko delavnico - Kijanca, kjer so pripravljali jedi primerne za silvestrovo. Delavnico sta vodila Valentina in Leon Pintarič.


Na kuharski delavnici za najmlajše so kijanco (kuhalnico) prevzeli otroci do 14 let, kjer so pripravljali glavno jed, priloge, sladice in vedno prisoten sladoled.

Najmlajši so pod vodstvom Valentine in Leona pripravili: piščančje roladice s kuskusom in zelenjavo, bučno majonezo, korenčkovo kremo, krompirjev pire, solato, orehove in kokosove rogljičke, kokosovo potico z malinami in sladoled pečenih jabolk, ki so se ga otroci najbolj razveselili.

Današnje delavnice se je udeležilo 19 otrok iz različnih koncev Slovenije. Zaradi velikega zanimanja za delavnico bodo še eno ponovili jutri, kjer bo udeleženih 17 otrok. 

Po končanem ustvarjanju so imeli kosilo, kjer so otroci poskusili, kaj okusnega so skuhali. Vsak otrok pa je dobil tudi mapo receptov. Naslednjo kuharsko delavnico bodo pripravili za pusta, ko bodo pripravljali značilne pustne jedi.

  Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.