https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip se v Pomurju išče prodajni svetovalec, pomočnik vzgojitelja predšolskih otrok in frizer

04.01.2017 ob 7:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.


Elrad International d.o.o., ima razpisanih več prostih delovnih mest in išče:
- 15 oseb za delo v proizvodni kontroli, funkcionalna/končna kontrola, za določen čas 2 meseca. Prijava je mogoča do 6. 1. 2017.
- osebo za najzahtevnejša proizvodna dela, PVA za določen čas 3 mesecev. Pogoj je srednja strokovna, srednja splošna (Strojništvo in obdelava kovin) izobrazba. Prijava je mogoča do 6. 1. 2017.
- osebo za najzahtevnejša proizvodna dela, AOI za določen čas 3 mesecev. Pogoj je srednja strokovna, srednja splošna (Elektrotehnika in energetika) izobrazba. Prijava je mogoča do 6. 1. 2017.

Brodar Tanja s.p. - moški frizerski salon Tanja iz Lendave išče frizerja za določen čas 12 mesecev. Pogoj je 5 let delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 11. 1. 2017.

Vrtec Lendava – Lendvai Óvoda išče pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok za določen čas oz. vrnitve odsotne strokovne delavke - najdlje do 31. 8. 2017. Pogoj je aktivno znanje madžarskega jezika. Možnost prijave samo še danes.

Živalski vrt Sikaluzoo in zlatarstvo, Todor Mitev s.p. zaposli vzdrževalca v živalskem vrtu v Boračevi za dva meseca. Dela obsegajo obrezovanje dreves, čiščenje, grabljanje, pometanje, kidanje gnoja, betoniranje, vzdrževalna dela v živalskem vrtu in okolici. Prijava je mogoča do 5. 1. 2017.

Panorganic iz Ljutomera išče osebo za delo v rastlinjaku za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna (Hortikultura) izobrazba. Prijava je mogoča do 9. 1. 2017.

Frizerski Salon Verica, Verica Banfi s.p. išče 2 frizerja za določen čas, 6 mesecev. Pogoj je dobro znanje nemškega jezika. Prijava je mogoča do 13. 1. 2017.

SGP MI, Gradbeno podjetje d.o.o. išče 8 gradbenih delavcev za pomožna dela v gradbeništvu za določen čas 12 mesecev. Prijava je mogoča do 7. 1. 2017.

Mf mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. iz Babincev išče mizarja za določen čas 12 mesecev. Pogoj je 5 let delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 11. 1. 2017.

HG-ING, podjetje za inženiring, storitve in trgovino, d.o.o. išče:
- konstrukterja za 1 mesec. Pogoj je višja strokovna izobrazba (Strojništvo in obdelava kovin). Prijava je mogoča do 17. 1. 2017,
- ključavničarja za 1 mesec (delov v tujini). Pogoj je višja osnovnošolska izobrazba. Prijava je mogoča do 17. 1. 2017.

Avto Škafar, prodaja in servis vozil d.o.o. išče prodajnega svetovalca za določen čas 6 mesecev. Pogoj je dobro znanje nemškega in angleškega jezika. Prijava je mogoča do 5. 1. 2017.

Podrobnosti in vsa preostala delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

 

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2017 ob 14:35 Jože gost

      Polanič,10eur daj delavcu na uro pa ti noben ne bo odšel.Tudi če bi mu dal 12,pa bi še ti itak ostalo zadost,za na krast...To je realnost,dobrega oz poštenega direktorja,če nisi tega sposoben si slab,oz nimaš jajc....

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.01.2017 ob 11:22 0X gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.