https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Ljutomeru se boste lahko drsali še do konca februarja

09.01.2017 ob 11:00  

Vsem obiskovalcem Občina Ljutomer omogoča brezplačno drsanje in uporabo drsalk, ne glede na to, od kod prihajate.

Drsališče v Ljutomeru, ki obratuje od 9. decembra naprej, bo odprto še v času šolskih zimskih počitnic, do konca februarja. Tako so se odločili na Občini Ljutomer, saj je za drsališče veliko zanimanje, poroča prlekija on net. V letošnjem letu je drsališče nekoliko večje, kot prejšnja leta, saj meri skoraj 360 m2. Sprva je bilo predvideno, da bo  obratovalo en mesec, do 8. januarja, sedaj bo odprto še dodaten mesec in pol. Vsem obiskovalcem Občina Ljutomer omogoča brezplačno drsanje in uporabo drsalk, ne glede na to, od kod prihajate.

Foto: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.01.2017 ob 11:18 francpes gost

      V Lotmerki smo že nadrsali brez drsališča.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.01.2017 ob 16:22 Franc gost

      Tocno tak je, samo še večina to ne vidi, ko bo že prepozno, mogoce cez 1,5 leta?

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.01.2017 ob 19:54 prlek gost

      No to pa je izredno lepo kako se da na lep način zapravljat občinski denar. Zabava pa le bo če kruha bo ali ne. Kdaj pa bomo začeli z kakimi investicijami in razvojem ter napredkom občine. Je pa vsaj ena pozitivna stvar v tem drsališču da se mamice prezračijo v okoliških lokalih ko opazujejo otroke ki se vsaj malo razgibajo in zapustijo računalnik. No pa trg ni prazen tudi to je nekaj.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.01.2017 ob 13:31 Marija gost

      Ljutomer je smetisce zgodovine od kar se županja ne premakne nikamor in ne pusti vajeti iz rok, še direktorica ji bo odšla, saj pa ne more delati z njo? halo

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.01.2017 ob 20:59 Slovenija Slovencem! gost

      V našem malem mestu vlada izreden strah med posameznimi povzpetniki v javnih zavodih. Še malo pa gre njihova kraljica na smetišče politične zgodovine. Z njo pa razni udbovci in južnjaški brezlicenčniki.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.01.2017 ob 20:00 Vanek gost

      Bog daj tvoji reči hasek! naj že zgine

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.