https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Občina Beltinci podpisala pogodbe s prejemniki namenskih štipendij

10.01.2017 ob 13:00  

V soboto, 7. 1. 2017 je v prostorih Občine Beltinci potekal slavnostni podpis pogodb med Občino Beltinci, Pomursko izobraževalno fundacijo-PIF in prejemniki namenskih štipendij Občine Beltinci za študijsko leto 2016/2017. Podeljenih je bilo deset štipendij.

Pozdravne in spodbudne besede so štipendistom in štipendistkam namenili, župan občine Beltinci Milan Kerman, predsednik uprave PIF, pom.akad.dr. Mitja Slavinec ter podžupan in predsednik komisije za podelitev štipendij v občini Beltinci, Roman Činč. Vsi skupaj pa so jim iskreno čestitali ter zaželeli veliko trajnih uspehov ter pozitivnih izkušenj na njihovih študijskih in življenjskih poteh.

Letošnji štipendisti so: Balažic Blaž iz Lipe, Baler Saša iz Dokležovja, Flisar Urška iz Beltinec, Hohstätter Hana iz Beltinec, Mesarič Tamara iz Beltinec, Rous Urška iz Beltinec, Vinkovič Vito iz Lipovec, Zver Nikolaj iz Dokležovja. Študentki Barič Nina iz Dokležovja in Horvat Nina iz Lipe se podpisa zaradi drugih obveznosti nista udeležili. Z njima bo pogodba podpisana naknadno.

Foto: FB Občina Beltinci

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.01.2017 ob 18:59 ahhja gost

      Uf, na kere težke fakse li tej lidgej odijo ka majo tak viska povprečja. Vsaj za 6 jih znan ka odijo na filofaks pa ekonomsko. Pa dobro, saj nucajo pejneze, je težko iti saki den žurat pa že v srejdo domau,pijača pa prevoz neje fal.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.01.2017 ob 19:29 tavrženipejnez gost

      to je zguba pejnez; če že te bi lejko pomagali vsakšomi študenti nej pa samo izbrancon. Či kda končajo študij de se pa jin jebalo za občino.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.01.2017 ob 20:42 gost

      ka za čudaka je tej Balažijc, ka kristuši ti študejra 100 lejt???? Mugouče de tak, kak njegf brat, či nikak dobru premišlavlen, eli san se pa zmejšu pri imini

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.