https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ljutomerska županja pripravila sprejem za njihove najmlajše občane

11.01.2017 ob 9:00  

Minuli petek popoldan je občina Ljutomer pripravila sprejem za otroke, ki so se rodili v minulem letu, in njihove starše.

Županja občine Ljutomer mag. Olga Karba je popoldan preživela v družbi njihovih najmlajših občanov in njihovih staršev. V dvorani ŠIC Ljutomer je namreč pripravila sprejem za otroke, ki so se rodili v minulem letu, in njihove starše. Starši so na sprejem pripeljali kar 34 novorojencev. Karbova ob tem pravi: »Prav srečanje z našimi najmlajšimi občani je eno najlepših poslanstev mojega županovanja. Otrokom sem zaželela brezskrbno otroštvo in mladost, staršem pa veliko veselja in radosti ob preživljanju časa s svojimi novorojenci.« Za odlično vzdušje na sprejemu je poskrbel Marjan Uljan – mali BU z glasbeno zabavo za otroke.

Foto: FB Olga Karba

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.01.2017 ob 9:32 gost

      Zloraba otrok v politične namene, kje je varuhinja človekovih pravic?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.01.2017 ob 10:30 jozek gost

      tote peneze bi nej deci direkt dali, ne pa morejo na toti cirkus v šic iti. http://www.vecer.com/od-sto-do-tisoc-evrov-ob-rojstvu-otroka-6297721

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.01.2017 ob 20:04 osli gost

      Je..a jo samopromocija! V Lotmerki boste hempeži kmalu doživeli prodajo lepo zavitega in aranžiranega cesaričinega kakca.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.01.2017 ob 21:47 prlek gost

      Ja zelo lepo, da se nekdo spomni na te otroke, seveda če je to pristno in brez izkoriščanja. Ko pa se to izkorišča v politične namene pa je to hujša kršitev človekovih pravic. Tako, da bo potrebno zadevi priti do dna in z tem zadevo zaključiti. Vemo pa da vsi vrtci imajo dneve odprtih vrat in bi lahko te prireditve združili v vrtcih in ne koristili za to ŠIC dvorano.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.01.2017 ob 21:57 gost

      Povejte mi, kako je lahko to zloraba otrok v politične namene? Eni ste res pihnjeni. Potem bi bila zloraba v politične namene tudi sprejem zlatih maturantov, pa odličnjakov itd. Če pa se tega na občini ne bi šli, pa bi se spet našli neki pihnjenci, ki bi rekli, da naša županja nič ne naredi za najmlajše.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.01.2017 ob 21:59 gost

      Tudi jaz se z vsemi stvarmi županje ne strinjam, toda mislim, da nekateri s tem, ko očitate zlorabo v politične namene vseeno malo pretiravate. Tega se gredo tudi po drugih občinah.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.01.2017 ob 9:32 Lojze gost

      Prlek, saj tvoj komentar tako ali tako nikomur nič ne pomeni, samo pač kažeš svojo podobo, škoda te je

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.01.2017 ob 15:58 Vanek gost

      Lotmerška vaša županja je nekaj, kar se čudijo po vsej Sloveniji. Podenj in zloba, samo povedati je treba od kod ste, pa se jezicki kar razvezejo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.01.2017 ob 16:06 Mateja gost

      in zdaj bo konec meseca gostila nekoga iz tujine, samo da troši naše peneze . Tujini pa niti do gležnjev ne segnemo. Smo pa prvi pri zadolžitvah in ukinitvah zavodov, da s tem lahko zaposljuje in širi OU Lotmera. Nihce pa ne ve, kaj more delati? Sram jo bodi. Je to varčevanje na človeških dušah? Sicer pa vsaka ritka pride na svoj sekret, tudi njena.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.01.2017 ob 17:32 . gost

      https://www.shutterstock.com/image-photo/woman-ugly-face-313293

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.