https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Domanjševcih neznanec vlomil v osebni avtomobil

 

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, napad psa, dve kršitvi javnega reda in miru in tri primere povoženj divjadi.

Vse obravnavane prometne nesreče so se končale z gmotno škodo.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom, poškodovanje tuje stvari, tri tatvine in goljufijo. V Domanjševcih je neznanec vlomil v osebni avtomobil in ukradel denarnico z denarjem in dokumenti oškodovanca. V Trnju je neznanec poškodoval okensko polico na stanovanjski hiši. V Nemčavcih je bila obravnavana tatvina denarja. V Murski Soboti je neznanec z osebnega avtomobila ukradel anteno. V Negovi je neznanec iz rezervoarjev dveh delovnih strojev ukradel gorivo. Murskosoboški policisti pa so obravnavali še goljufijo.

V Dolgovaških goricah je pes prišel v ograjen prostor z jelenjadjo. Zaradi bega pred psom se je ena košuta tako poškodovala, da je poginila. Lastnik jelenjadi, ki je tudi lovec, je psa na kraju ustrelil.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali preko dneva na območju Policijske postaje Gornji Petrovci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.