https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

MIKK zaposli organizatorja kulturnega programa, Pošta Slovenije pa pismonoša

18.01.2017 ob 7:00  

A to še zdaleč ni vse od poklicev, za katere je iz strani pomurskih delodajalcev ta teden povpraševanje. Veliko število zaposlitev nudi področje zdravstva, išče pa se tudi projektanta strojnih instalacij, vodje projektov, in številne druge poklice.

Le še danes 18.1.2017 se lahko prijavite na delovno mesto bančni komercialist m/ž, ki ga je razpisala Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana, Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: Lendava. S štirimi meseci delovnih izkušenj vam nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Drugi pogoji: Izraženost naslednjih kompetenc: zanesljivost in odgovornost, etičnost, samoiniciativnost, sodelovanje z drugimi, usmerjenost na stranko, prijaznost, koncentracija, govorna komunikacija, ciljna usmerjenost, prepričljivost, iznajdljivost, osebna stabilnost, redoljubnost. Potrdilo o nekaznovanju, Potrdilo da kandidat ni v kazenskem postopku. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca.

Datatrans, trgovsko, storitvena in transportna dejavnost d.o.o. zaposli osebo za dostavo blaga doma in v tujini - m/ž. Zaposlitev nudijo za določen čas, 6 mesecev.  Urnik dela je gibljiv/nestalen. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 26.1.2017.

Zdravstveni dom Lendava - egeszseghaz Lendva zaposli 2 srednji medicinski sestri v ambulanti-pripravnik - m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 20.1.2017.

Prav tako pripravnika zaposli Dom starejših občanov Ljutomer, in sicer fizioterapevta-pripravnika m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 9 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22.1.2017.

Zama fruit družba za proizvodnjo in predelavo sadja d.o.o. iz Puconcev pa nudi zaposlitev 2 kemikoma analitikoma - m/ž. Urnik dela: večizmensko. Trajanje zaposlitve: določen čas, 1 mesec. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 22.1.2017.

Ultramarin razvojno podjetje d.o.o. zaposli 2 osebi za manj zahtevna dela v poliestru - m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 1 mesec, z možnostjo podaljšanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22.1.2017.

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota zaposli organizatorja kulturnega programa - m/ž. Zaposlitev nudijo za določen čas, 12 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja. Pričakujejo tri leta delovnih izkušenj. Okvirna plača: 964.94 EUR bruto / mesečno. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 31.1.2017.

Pošta Slovenije d.o.o.; Pošta Slovenije zaposli 2 pismonoša m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Drugi pogoji: Za delovno mesto je zahtevana nižja poklicna izobrazba (poštni manipulant) oz. drug ustrezen poklic. S kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas, s poskusnim delom. Izbrani kandidat bo moral v postopku zaposlitve predložiti potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da ni v kazenskem postopku. Upoštevane bodo samo prošnje prispele izključno po pošti na naslov: POŠTA SLOVENIJE, d. o. o., ODDELEK ZA KADROVSKE ZADEVE, PARTIZANSKA C. 54, 2000 MARIBOR. V prošnji obvezno navedite na katero delovno mesto se prijavljate in priložite dokazilo o pridobljeni izobrazbi. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 20.1.2017.

Nafting, projektiranje in svetovanje d.o.o. iz Lendave zaposli projektanta strojnih instalacij - m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev. Drugi pogoji: Avtocad-zelo zahtevno, word, excel, poznavanje računalnika in učenja drugih programov za izdelavo načrtov, poznavanje ZGO predpisov. Delo se občasno opravlja tudi na terenu. Od kandidatov se pričakuje inovativnost, odgovornost, samostojnost in doslednost pri delu, sposobnost za delo v projektnem timu, dobro komuniciranje. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26.1.2017.

Škofijska karitas Murska Sobota zaposli socialno delavko m/ž. Opis del in nalog: delo v materinskem domu. Trajanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece. Okvirna plača: 1100 EUR bruto / mesečno. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 27.1.2017.

Dom starejših občanov Gornja Radgona d.o.o. zaposli tehnika zdravstvene nege m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece. Drugi pogoji: opravljeno pripravništvo in strokovni izpit. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 19.1.2017.

Cleangrad, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d.o.o. zaposli 2 vodji projektov m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Drugi pogoji: Poznavanje programov REVIT in AutoCAD, - komunikativnost, samostojnost, fleksibilnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24.1.2017.

Lita, svetovanje in storitve, d.o.o. zaposli vodjo širitve prodajne mreže pohištvenega diskonta yes - m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 19.1.2017.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2017 ob 11:16 gost

      na FURS se še lahko zaposli kak umetnik, samo tega najprej treba poučiti, kaj se obračunava v dohodnino. Človek bo delal do smrti v javni službi, pa še to ne ve, glavno, da drmne 2000 eur plače.In za tega umetnika dela gospodarstveni sektor, ki pa ne more dvigniti plače ubogemu suženjčku za 30 eur, da ob službi prosi za socialno pomoč, to je Slovenija.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.