https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi nogometaši Farmtecha iz Veržeja zmagali na mednarodnem turnirju v Gradcu

19.1.2017  

Mladi nogometaši Farmtecha iz Veržeja, kategorije starejših dečkov so sodelovali na mednarodnem turnirju v malem nogometu v Gradcu, ki ga je priredil SV Thal in se med desetimi ekipami uvrstili na prvo mesto.


V predtekmovalni skupini so igralci Veržeja premagali Kalsdorf I s 3:0, Gratkorn s 3:0, Ries I s 3:2 ter izgubili z Wiener Neustadt II s 2:3. V finalu je Farmtech premagal II. ekipo Wiener Neustadta z 2:1 v polfinalu pa so bili igralci Veržeja boljši tudi od dunajske I. ekipe Wiener Neustadta s 4:0.

Najboljši strelec turnirja je bil Domen Lah s šestimi zadetki. Ostale zadetke so dosegli: Tarik Bagola (3), Kimi Vičar (3), Gašper Hozjan (2), Vito Štrakl (2) in Luka Hari (1).

Foto: nkverzej.si

Veržejske barve so pod vodstvom trenerja Aleša Bagole zastopali Vito Golinar, Vito Štrakl, Domen Lah, Tarik Bagola, Gašper Hozjan, Luka Hari in Kimi Vičar.

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.