https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Po državah vzhodne in jugovzhodne Evrope z družino Lukač iz Bakovec

Bakovci, 22.01.2017 ob 7:00  

V petek zvečer je v jedilnici Osnovne šole Bakovci potekalo potopisno predavanje "Po državah vzhodne in jugovzhodne Evrope," po katerih se je med 12. julijem in 6. avgustom 2016 potepala družina Lukač iz Bakovec.

Jožica Lukač je s pomočjo fotografij slikovito opisala in predstavila družinsko potovanje po Romuniji, Moldaviji, Ukrajini, Rusiji in Belorusiji, na katero se je družina Lukač podala kar z avtomobilom. S fotografijami in pripovedovanjem o omenjenih državah je navdušila vse prisotne. Jožica pa z možem Vinkom in sinovoma Lukom in Tinetom že načrtuje novo potovanje, ki bo prav tako zanimivo.

Vinko Lukač je naredil veliko prekrasnih fotografij iz potovanja in nekaj si jih lahko ogledate spodaj v fotogaleriji:

Moskva - Rusija

Dvorec v Njasvižu (Нясві́ж) - beloruski dragulj

Transfagarasan - worlds best road trip according to Top Gear (po oceni TOP GEAR najboljša cesta za motoriste na svetu) - Romunija.

Pskov - rusko mesto, ki je 70 km oddaljeno od Estonije, v prevodu pomeni "mesto žuborečih voda."

Foto: Vinko Lukač

Več fotografij v spodnji galeriji....

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.