https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Tesna zmaga odbojkaric Keme Puconci

29.1.2017  

V petek 27. januarja je v športni dvorani Ekonomske šole Murksa Sobota bila odigrana tekma 13. kroga prve ženske odbojkarske lige, kjer sta se pomerili domača ekipa Kema Puconci in gostujoča ekipa Luka Koper. Tekma se je končala z zmago domače ekipe s končnim izidom 3:2. 

Kema Puconci - Luka Koper 3:2 (17:25, 25:10, 21:25, 25:23, 15:10)

Za ekipo Keme Puconci so točke dosegle: 
Vinkovič 1
Škraban 14
Zdovc 7
Kočar 15
Kadiš 10
Pintarič 20
Ajnihar 5
 
Za ekipo Luke Koper so točke dosegle: 
Dakin 12
Lucas 25
Dodič 6
Nedoh 6
Jovič 2
Kaker 8

Več fotografij v spodnji galeriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.