https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Simobil, T-2 in Telekom Slovenije dvigujejo cene paketov

31.01.2017 ob 13:00  

Pri Simobilu, T-2 in Telekomu Slovenije so napovedali dvig cen. Verjetno bo temu sledil tudi Telemach.


Telekom Slovenije je napovedal zvišanje cen fiksnih širokopasovnih paketov, ki vključujejo televizijske programe. To sta že napovedala tudi Simobil in T-2, za podobno potezo pa se bo verjetno odločil tudi Telemach.

Foto: rsg.si

Telekom Slovenije bo cene paketov zvišal s 1. 3. 2017, in sicer za dva oziroma tri evre mesečno z davkom na dodano vrednost, odvisno od paketa so zapisali na spletni strani Telekoma.

Simobil in T-2 sta napovedala podražitev prav tako z marcem, pri večini paketov za tri evre mesečno z DDV. Pričakovati je, da bo podražitev napovedal tudi Telemach, ki skupaj s Simobilom, T-2 in Telekomom Slovenije tvori četverico največjih ponudnikov plačljivih paketov televizijskih programov prek kabelske oziroma satelitske povezave.


Foto: telemach.si

"Do zvišanja mesečnih naročnin na pakete storitev, ki vključujejo televizijo, prihaja le dva tedna po tistem, ko sta se televizijska programa Pop TV in Kanal A umaknila iz mreže prizemnih oddajnikov, prek katere lahko gospodinjstva televizijske programe brezplačno spremljajo z navadnimi sobnimi ali strešnimi antenami," pišejo Slovenske novice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.