https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Murski val v valu interesov in špekulacij

02.02.2017 ob 10:00  

Svet ustanoviteljic javnega podjetja Cerop je pod pogojem spremembe družbene pogodbe sprejel sklep, da kupi 60 % deleža v družbi Radio Murski val d.o.o. Po mnenju županov bi Murski val še naprej moral ostati regionalna radijska postaja posebnega pomena, ki skrbi za objektivno in nepristransko obveščanje lokalnega prebivalstva v Pomurju. Nakup je sedaj odvisen od volje dosedanjih lastnikov Murskega vala in sicer od družbe GMT d.o.o. in družbe 3lan d.o.o. na spremembo družbene pogodbe. V nasprotnem primeru do nakupa s strani CEROP ne more priti. Sedaj prihaja do zapletov, saj drugi družbenik Denis Čeh ne namerava spremeniti družbene pogodbe, ker mu ta v tej obliki ustreza.


V minulih dnevih se je zvrstilo vrsto dogodkov:

CEROP je sprejel odločitev, da prične s postopkom odkupa 60 odstotnega deleža Radia Murski val od družbe GMT. Za ta delež naj bi regijski center za ravnanje z odpadki odštel 540 tisoč evrov. Nakup naj bi bil opravljen v desetih dneh. Ta torek je bila izpeljana seja ustanoviteljic CEROP, to je 27 pomurskih občin, kjer je večina občin podprla nakup, saj CEROP za nakup deleža potrebuje soglasje svojih ustanoviteljic torej pomurskih občin. Mestna občina Murska Sobota je pogojevala soglasje k nakupu s spremembo družbene pogodbe. 

Foto: finance.si

GMT je imel še eno ponudbo in to je dala skupina Media24 Martina Odlazka, ki je za Finance potrdil, da so za delež ponujali 530 tisoč evrov, 10 tisočakov manj, kot je ponudba CEROP. Odlazek ima radijsko mrežo Radio Aktual ter radia Salamon in Veseljak.

Mestna občina Murska Sobota meni da bi morebitna prodaja Murskega vala nekomu izven Pomurja po vsej verjetnosti pomenila komercializacijo radia, s čimer bi izginile vsebine namenjene lokalnemu okolju, narodnim in etičnim ter verskim skupnostim. Pri tem meniji da radio začne izgubljati verodostojnost, če ustvarjalci informativnega programa ne poznajo okolja in ljudi, še posebej če program poteka iz dislociranega studia in ravno zato je Mestna občina Murska Sobota skupaj z ostalimi župani poda soglasje pod pogojem spremembe družbene pogodbe. S tem bi CEROP postal večinski lastnik in tako bi imel možnost ohraniti Murski val kot regionalno radijsko postajo posebnega pomena.

V preteklem poslovenm letu Murski val beleži slabšanje poslovnih rezultatov, kjer veretno tudi tiči razlog prodaje s strani GMT. 

Foto: finance.si

Drugi družbenik Radia Murski val je podjetje 3lan Denisa Čeha, ki ima 40 odstotni delež. Čeh je za Finance izjavil, da mu niti pod razno ne pride na misel, da bi dal soglasje za spremembo družbeniške pogodbe. »Ta mi ustreza,« pravi. Velja omeniti, da sta sedanji urednik Murskega vala Dejan Fujs in Denis Čeh dobra prijatelja in poslovna partnerja. 

Foto: murskival.si

Kontaktirali smo tudi direktorja CEROP-a Franca Cipota, ki pravi, »prehitro je vse skupaj šlo v medije« saj so se samo začeli postopki za nakup, kar pa ni nujno, da bo nakup dejansko realiziran. Cipot navaja, da je nakup pogojen s spremembo družbene pogodbe v skladu z ZGD in če se drugi družbenik s tem ne bo strinjal (beri: 3Lan) do nakupa ne bo prišlo.

Mestna občina Murska Sobota meni, da je nakup in posledično tudi odgovornost, da se ohrani Murski val kot radio posebnega pomena sedaj odvisen izključno in zgolj od volje dosedanjih lastnikov in sicer družbe GMT d.o.o. ter družbe 3lan d.o.o., da se spremeni družbena pogodba Radia Murski val. Če bosta družbenika pristala na spremembo pogodbe predvsem v delu, ki se nanaša na sprejem odločitev v družbi, da le to ni soglasno ampak odvisno od velikosti deleža v družbi, je nakup možen. V nasprotnem primeru do nakupa s strani CEROPA žal ne more priti, so sporočili iz Mestne občine Murska Sobota. 

Komentarji

  1. gost
    02.02.2017 ob 10:51 Pomurje.edu gost

    Ne razumem, zakaj, bi smetarji morali upravljati radio. Tudi ne razumem, zakaj morajo občine prek smetarjev vstopiti v lastniško strukturo. največji problem radia Murski val je, da se je preoblikoval v gospodarsko družbo. Javni interes, ki bi ga morale zastopati tudi občine se najlažje uresničuje preko javnega zavoda - neprofitne strukture. Monopoli kapitalizem prekladanja delnic pa nikakor ne more biti v interesu občanov in smotrne porabe občinskega denarja. Župani, če vas res zanima to kar pravite, potem to dokažite z dejanji. mogoče pa vas bolj skrbi lastniška povezanost in s tem tudi programska in politična usmerjenost radia, pa nezmožnost kontroliranja, kaj se o vas govori. Vestnik in Murski val sta, ko sta še bila skupaj , predstavljala smiselno sestavljeno medijsko hišo, potem so se začela razna lastninjenja pa razdruževanja, pa zamere, pa pa preprodaje. In to je bilo slabo za vse. Tako za zaposlene kot za občane pomurskih občin - bralce in poslušalce. Dobro je pa bilo za mešetarje, ki nimajo pojma o medijih in politične stranke.

    32 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    02.02.2017 ob 11:33 eden gost

    Koja fora... 40 % lastnik ima isti glas kot 60 % odstotni. Tau je možno samo v banana republiki. Te pa naj mata Čeh pa fujs tej svoj radijo in me zanima kako dolgo bosta "preživela"?

    18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    02.02.2017 ob 12:00 vevek gost

    CEROP družbeno nekdanjo že prenavla trij lejta in samo slike kažejo zdaj pa bi še pa radi srali z murskim valom .Ja družbena je še vedno razvalina sredi mesta

    22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    02.02.2017 ob 12:22 gost

    Zakoj pa te GMT tou odavle??

    5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    02.02.2017 ob 13:13 lokalpatriot gost

    Ko prebiram vsebino diskusije županov (21 jih je bilo) in njihovih pooblaščencev, se vedno znova zamislim, kdo vodi naše občine in kdo odloča v našem imenu in o našem denarju. Nekaj teh osebkov bi kot posledica njihovega vodenja moralo že zdavnaj biti v zaporu. In ti pravijo, radio posebnega pomena, za madžarsko narodnostno skupnost in Rome. Naj si igrajo za svoj denar. Kupujete zgubo in obveznosti preko Ceropa valite na občane. Katastrofično.

    22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      02.02.2017 ob 13:41 kič gost

      tej župani bi se z našimi pejnezi šli radijo posebnoga pomejna....njihovoga pomejna...že zdaj poslušam tej zamurjence, ka vedno iste fore majo, ka bou pa te zdaj, še samo Jefška do valili...naj rajše znižajo položnice za smeti, nej ka si dobiček ustvarjajo!

      20 1 Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    02.02.2017 ob 13:28 gost

    žalostno, če niso prle napravili skrben pregled firme, kak se to dela.

    8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    02.02.2017 ob 14:33 Duki gost

    gost: tri četrtine županof nemajo pojma o pojmi. Nej, ka bi še znali kaj od "skrbnoga pregleda firme".

    15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    02.02.2017 ob 14:50 gost

    "Kako bom potem svojim občanom razložil podražitev vode in odvoza smeti – četudi zaradi omrežnin, ljudje se na to ne spoznajo," je za Finance povedal župan Tišine Franc Horvat. Tudi Drago Vogrinčič, župan Cankove, je bil skeptičen: "Menil sem, da bi morali počakati še kak mesec, dva, da pridobimo vse podatke, tudi bilance. Počutili smo se kot pred strelskim vodom, vse je potekalo zelo hitro," je povedal za Finance in dodal, da ni želel biti kriv za propad radia, a zdaj svojo odločitev obžaluje. Prepozno Vogrinčič, treba se znati odločati in kak pravi zgornji, tri četrtine županof nemajo pojma o pojmi, s teboj vred!

    16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      02.02.2017 ob 20:18 Duki gost

      Ge si tou prešto ? V Vestniki ali ? Daj javi, ka mo se malo smejo (nucan trebušne mišice ... pa tou). S toga, ka so nan drago vodou zriktali zdaj te še nucajo radio lokalnoga pomena, ka do lejko pojasnili "tak pač je z vodouf"

      5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
    02.02.2017 ob 15:27 poznavalec gost

    Župani so se spet "zkazali". Njihova povprečno ekonomsko znanje je zelo omejeno. Naj priznajo, da so se vsi že videli kako v nedeljski kuhinji tirajo politiko... In niti vprašali niso občinske oz. mestni svet. Vsaj za MO MS napovedujem še veliko rabuko.

    10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
    02.02.2017 ob 18:11 DRŽAVLJAN gost

    Ko gledam, uvidevam situacijo v tej seronjski državi (apeliram na 25-letne lopovske, privilegijske, strankarske, mafijske skorupcirane itd - voditelje, vladne pizdeke, poslanske srmačeke, ki jim je cilj - samo SVOJA PROMOCIJA IN DOBRA PLAČA, me kar zmrazi, najraje bi izšel iz slovenske kože, ker me je sram, da sem SLOVENEC, pa moram na prokletem uničenju osebnosti s strani državnih konjev prenašati, prebolevati, podoživljati življenje mojih sodržavljanov. Ko sam nimam za kruh, pa pomagam isto trpečemu, da ga prepeljem v bolnišnico, baba zarukana v javnem sektorju mi pa pove: PA KAJ POMAGATE DRUGIM, SEBI RIKTAJTE ŽIVLJENJE????? Ostanem brez besed, povem ji pa samo: ŽIVLJNJE VSAKEGA DRŽAVLJANA V SLOVENIJI, JE MOJE ŽIVLJENJE, to je moje dostojanstvo, vaše podkupleno v javni upravni službi je navadno barbarsvo.Niste vredni, da vas sonce greje. Pogovor z uslužbenko javnega sektorja je posnet.To je SLOVENIJA!!!!

    14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      05.02.2017 ob 0:13 gost

      100% podpišem do zadnjega klicaja sramota za vse vodilne politike in ostale izvajalce terorja nad ubogim ljudstvom,čakam ko se zganejo ljudje ,ki jim ni vseeno za to svinjarijo ,ki se dogaja tukaj in zdaj? Cipotu ni jasno kako je informacija prišla v javnost ,če bi policija in sodstvo s tožilstvom delalo svoj posel bi marsikateri župan in direktor javnega zavoda sedel na Dobu.

      3 1 Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
    02.02.2017 ob 19:14 gost

    vej pa v članke ne pijšite ka je Mestna občina pravla to in ono - to ni res. To je pravo župan Jevšek, ki pa ni občina - vsaj glede soglasja za nakup MV župan Jevšek (in tudi ostali župani) niso imeli od občinskih svetov. Nemrejo župani brez podatkov kar dati soglasje za 530.000 eur veliko investicijo in to v javnem podjetju, ki ni bilo ustanovljeno, da se gre nakupe kapitalskih deležev v firmah. Niti, da se gre gredbeno investicijskih projektov (družbena v MS). Župani še niso prišli gor, ka so lutke v rokah Cipota, Balažeka in Jevška (slednja sta idejna vodja o nakupu MV preko Ceropa). Balažeka (nakup MV)

    6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
    02.02.2017 ob 19:19 gost

    Ka ma radio s CEROP? Radio nejso smeti. Ka ma radio opraviti z župani? Kak lastniki do meli plačane volilne kampanje?

    21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
    02.02.2017 ob 20:08 mjau gost

    Murski val je v letu 2016 imel zgubo, zdaj se ga pa trbej rejšiti ... poleg toga majo 385.000€ dolga se pravi so vredni malo več kak nula nej pa 540.000€ , so opravili kakšen skrben pregled pred nakupom ? Pomoje vsak kmet pogledne konja v zobe, ka ga kipuvle, sicer pa je vse v financaj napisano!

    18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
    02.02.2017 ob 22:57 gost

    gmt nica pejneze ka je novo halo napravo in trbej nazaj sazlužiti pejneze ovači pa naj zaradi mejni propade saj ga nepuslušan te kmečki radijo zakoj je nej geza kupo on je največ mahno pare in v prekmurju je bol poslušani radijo 105 selnica hrvaška in radijo 1 in aktual

    6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
    03.02.2017 ob 0:18 gost

    Morda se večini danes ne zdi pomembno, da Prekmurje ohrani svoj edini lasten medij. Morda ne razumejo kako pomembnen je v resnici lokalen medij za pokrajino. Na Vestniku so danes šefi Mariborčani. Na radiju Viva se vrti ljubljanski Radio 1. Na Murski val prihaja še drugi ljubljanski radio Aktual. Bomo pa poslušali Radio 1, Aktual, hrvaške radijske postaje …. lahko beremo med komentarji. A mislite, da je tujim lastnikom medijev mar za Prekmurce? Njim diši edino VAŠ DENAR tako kot je dišal denar vsem direktorjem in lastnikom Mure, Pomurke, Nafte…. in poglejte kje so vse te firme danes. Igrali vam bodo lepe pesmi ob katerih boste z veseljem nazdravljali za šankom, da vam bodo lažje neopazno jemali težko prigarano minimalno plačo. Isto kot lahko danes le nemo spremljate, kako vam na vaši zemlji tujci s črpanjem plina onesnažujejo pitno podtalnico… Zato ker je narod brez glasu in besede, narod brez prihodnosti. Bojte se dneva, ko boste izgubili še edini Prekmurski medij. Ne bojte se županov, ki kupujejo radio. Od njih zahtevajte, da ga kupijo za vas in ne za njih. Sami ste jih izvolili. Vi ste jim dali oblast v roke. Zato jim jo lahko tudi sami odvzamete. Če bo radio od občin bo radio tudi od vas…

    16 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      04.02.2017 ob 18:09 Gosak gost

      Strinjam se, da je pomembno, ali je lastnik "domačin" ali tujec, vendar kje je garancija, da bo lastništvo Cerop-a zagotovilo za dober (boljši) program!?

      5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
    03.02.2017 ob 0:48 gost

    Vestniku so šefi Mariborčani? Ti sploh znaš što je lastnik Večera? Ka komentejraš, če ne poznaš ozadij...

    8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
    03.02.2017 ob 0:52 gost

    Ja, župani kupujejo radio za nas. Ti si redno naiven. Radio bi mogo biti cenzura županov, javni nadzor njihovoga dela, nej pa v njihovi lasti, gda do jih samo hvalili. Župani si z našimi pejnezami kupujejo volilne kampanje naslednje leto --> https://www.finance.si/8853712/Zupanja-Turnisca-Tudi-jaz-sem-bila-proti-nakupu-radia-Rekli-so-nam-pazite-prihodnje-leto-so-volitve

    24 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      08.02.2017 ob 12:48 dzuli gost

      pa glij tij boš pametna, ja..... Ti tocno znas ka so volitve in kaj mores potem narediti da te izvolijo!!!!!!!!!!

      3 3 Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
    03.02.2017 ob 10:39 gost gost

    0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
    03.02.2017 ob 11:29 gost

    Ka je pa bralec vanek tak tiho, še mu niso napisali ka naj dol prečita.

    5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
    03.02.2017 ob 13:28 državljan gost

    gostu 3.2. ob 0:18, vsaka ti čast na prispevku, gost 3. 2. ob 0:52 ti pa nisi dovolj preudarno prebral članka prej omenjenega gosta.Gost ob 0:18 je namreč zapisal, naj od županov zahtevamo, da radio kupijo ZA NAROD, NE ZA SEBE, kar pa si ti v kontekstu razumel kot:ja župani kupujeo radio za nas.In če bi bil radio naš, bi jim lahko stopili z našimi vprašanji na prste, kot naprej omenjaš, da bi radio moral biti JAVNI NADZOR NJIHOVEGA DELA (tu pa prav razmišljaš). In zato pač narod v naši pokrajini dela kot dela, oziroma kapitalistom se jebe, mi jih pa v tem podpiramo, namesto, da bi jih "skinuli" tako, kot smo jh ustoličili.Zato je Prekmurje tam, kjer je, v podobi piščanca na vrhu, V EKONOMIJI - GOSPODARSTVU DALEČ OD RITI.

    3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
    03.02.2017 ob 18:48 lili gost

    Skrajni čas je, da se s tem našim Murskim valom nekaj ukrene. Poslušljivost pada, programska shema ni vredna počenega groša. G. Fujs, razumete moj namig? Potrebna bo temeljita menjava na vrhu! In ne bo pomagal prijatelj Čeh, poslušalci bomo zahtevali sveži radio, z novimi oddajami in idejami. Kje so časi, ko je naš radio bil prvak med lokalci? Ne jokam za njimi, ampak se mi milo stori, ko te, z vsem spoštovanjem, "stare mačke", še danes slišim v reklamah, pa jih že desetletje ni na radiu. Naj ostane naš ta radio, z novim vodjem in svežino v programu. Verjamem, da kader imate, vendar ga ne upoštevate. Padli ste na nivo partizanskega radia ali pa vam kdo tako dirigira, dosedanji lastniki se pa požvižgajo na vse. Žalostno, žalostno....

    27 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      08.02.2017 ob 19:48 sinkič gost

      Murski val je čas povozo že dugo. Ene in iste prežvečene oddaje, pa poslujšanje "scanja" Zrinskoga vsako zajtro je ža ispod nivoja-.

      3 1 Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
    04.02.2017 ob 11:55 Duki gost

    V vsej tej zmedi prosim izpostavite tistoga enoga ali dva župana, ki sta tou ZAČALA! ? Pitan se ges, či je CIPOT iz CEROP rejsan tak "NEDUŽEN" pri toj ideji ?

    3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
    05.02.2017 ob 9:06 Peter Kralj gost

    Večinski, 60-odsotni delež Radia Murski val bo, kot kaže, posredno pristal v rokah pomurske lokalne politike. Najprej so si župani prilastili pravico edino oni odločati kot absolutni bogovi. Občanom pobirajo previsoke dajatve za odpadke - in to toliko, da jih niti ne uspejo potrošiti - do sedaj so bedni ostanek občinam dajali kot dobiček, sedaj pa si želijo tudi še kaj več. Enako je s Pomurskim vodovodom, ki je za 150 milijonov € dokončan le do polovice - in še to razdeljen na tri dele, da med drugim ni bil potreben nadzor iz EU, ki bi našim projektantom, nadzornikom in županom gledal malo mnogo preveč pod prste. Občani pa naj plačujejo! Vsaj v podsistemu C imajo SAMO ŽUPANI nadzor nad izvajalcem Javnega podjetja Prlekija ... In sedaj so med drugim tudi ugotovili, da ponovno potrebujejo še poslanski mandat. Že sedaj so popolni samodržci, ki dostikrat izsiljujejo občinske svetnike: češ, če ne boste takoj potrdili predloga, običajno so to proračuni, boste vi krivi za posledice!!! Ko jih pa vprašaš zakaj niso tega dali v razpravo prej, pa ti povejo, da si nemogoč. Kot primer naj navedem: Za kalkulirano ceno vode iz nedograjenega pomurskega vodovoda se je vedelo že ob prijavi za kohezijska sredstva, saj je ta elaborat nujen del vloge. Sprašujem svetnike, ali je kateri izmed županov občinski svet obvestil o teh izračunih in/ali vlogo predstavil svetnikom?

    13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
    05.02.2017 ob 11:05 Savaš gost

    Zanimivo, da medijski goru Celec in njegov RIS, nista podala ponudbe za odkpup Murskega vala...

    4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
    05.02.2017 ob 13:08 mastereconomicman gost

    Či je te radio tak dober, bi pričakoval, da ga odküjpi san Fujs in bi s svojin prijateljon mela 100 posto vse pod kontrolo. leka nega pozitivne kalkulacije pa so napizdili te srmačeke župane ka je tou dobro za njij, oni pa roke vujška, či glij so te roke posüšeni bati. Ka či bi prejk cene vode küjpili MO murska Sobota, pa djali za upravitelja enoga od goričkij županof. Petrofskoga npr.. Super ideja.

    4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
    05.02.2017 ob 15:20 as gost

    Vse prodajmo pa prosimo, da nas katera druga regija vzame pod plašč....1000 let so naši predniki vztrajali in se borili za obstoj na tem koščku ozemlja med muro in rabo...sedanja generacija je to sposobna tudi zaradi takšnih bednikov, kot tu zdaj pisuni teh komentarjev, da vse uniči v par letih. Problem so vam župani, ki so imeli jajca, da so končno sprejeli eno dobro odločitev za regijo...ne zavedate se tega, da se ljudje na teh funkcijah hitro menjajo ...frekvence radia MV pa bomo zaradi egoizma neznanja bolestne nevoščljivosti za zmeraj izgubili...ljubi Bog kaj se dogaja z vami!!!???

    5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
    05.02.2017 ob 17:18 lili gost

    Murski val v lastništvu GMT-ja in 3lan-a že nekaj časa samo vegetira. Če v tej smeri ne bo nobenih izboljšav, se bojim, da bomo izgubili edini medij, ki nas informira o dogajanju v regiji pa tudi kdaj pa kdaj zabavlja. Popolnoma jasno mi je, da so mogli pristopiti župani, sa so občine soustanoviteljice CEROP-a. Upam, da v dobro radia in da bodo res vzeli pod drobnogled vodenje in vodstvo radia in ga po potrebi tudi zamenjali. Bravo, če se to zgodi! Prav tako odobravam, da imajo večinski delež pri upravljanju in programu, saj se lastniki za to dosedaj sploh niso zmenili. Če pa frekvence radia odkupi nekdo iz osrednje Slovenije, boste spet pljuvali in kritizirali. Res je, postajamo pravi zaplankani Slovenceljni, ki samo kritizirajo. Kaj ste storili VI dobrega za naše Prekmurje? Bojim se, da imajo nekateri interes radio popolnoma izčrpati in ga nato za male "pare" odkupiti. Prekmurci, smo res take prodane duše, da nekoč najboljši radio pustimo, da ga, kako ironično, odnese voda?

    8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      08.02.2017 ob 16:44 gost

      "da bomo izgubili edini medij, ki nas informira o dogajanju v regiji pa tudi kdaj pa kdaj zabavlja" HAHAHAAHA, moren crkniti od smeja, GEZA si to ti??? Murksi val je za doj vgasniti že od leta 2000 dale. Gotovo je. Mrtvec, keroga rašite.

      4 2 Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
    05.02.2017 ob 19:19 gost

    razturiti ta RDEČI radio . Povzdigujejo in pojejo hvalospeve samo RDEČKARJEM.

    9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
    05.02.2017 ob 20:41 gost

    Ti si, kot kaže, okužen s "črnimi" ali "belimi"!

    5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
    06.02.2017 ob 9:18 lepi gost

    rajši poslušam radio 105 kot pa vas

    4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
    06.02.2017 ob 10:55 gost gost

    Ti zadnji komentatori ste pa rejsan čisto out. Še posebno te, ka posluša seljački zadio 105. Sicer pa vsakemi po svojon intelekti, drugo pač ne zmore. Vidi se, ka so najbole tupasti prav pri nas. Primerjati en sobni radio z Murskin valon je čisti primitivizen, pa tudi jes ne poslušan Murski val pogosto. Tan čuješ samo bedne lajnaste pesmi, očitno je to enin zadosta za splošno poučenost. Sicer pa, kje se ta radio posluša? Tam prek, pa malo tu prek, dalje ne seže, pa tudi, če bi, bi bil ignoriran.

    10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
    07.02.2017 ob 9:11 anonymus anon gost

    https://dropfile.to/1QWNsE2 Prekmurka Natalia Gregorincic naga z dvema moskima!

    8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
    07.02.2017 ob 11:05 gost

    Redno je dobra!!!

    4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
    07.02.2017 ob 13:05 gost

    kaj pa ti veš če bi bil takrat ignoriran. če ne bi bil dober radio ga poslušalci ne bi izbrali za najboljšega povem pa tudi to da radio 105 poslušajo samo tisti ki ne vejo da obstaja najboljši radio murski val ali pa tisti ki murskega vala ne morejo dobit

    3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  35. gost
    07.02.2017 ob 21:07 Obveščeni1 gost

    Zapomnite si moj komentar! Danes Cipot s CEROP-om, čez nekaj časa bosta podobne svinjarije počela Kalamar in Zver s Pomurskega vodovoda, sistema B. Kako dolgo bomo še gledali Prekmurci, da nas naši, domači tajkuni izkoriščajo?

    4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  36. gost
    08.02.2017 ob 21:06 Gist-zapor gost

    KAJ PA DRUŽBENA!? Kako je bila kupljena!?? Z SLOGASJEM ŽUPANOV !,..

    6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  37. gost
    10.02.2017 ob 13:23 gost

    naj si ga kupijo župani in naj ga poslušajo, samo nej z denarjem od predeleve smeti monopolist CERO de se ukvarjo z mediji super..

    3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.