https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Dijaki lendavske srednje šole zablesteli na maturantskem plesu

Lendava, 5.2.2017  

Maturantje Srednje dvojezične šole Lendava, ki jih je letos 36, so sinoči odplesali svoj ples. Ples, ki mlade maturante simbolično popelje v svet odraslosti, se je odvijal v športni dvorani srednje šole.


 Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2017 ob 10:41 gost gost

      Zablesteli tak kak vsi drugi. In zakoj je ta novica s stotimi brezveznimi slikami, tak pomembna za Pomurca? Mogoče zmanjkuje prispevkov.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2017 ob 7:34 gost

      Luštne Madžarice!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2017 ob 18:37 Naci+ gost

      LUŠTNE MADŽARICE! Ker sem lokalpatriot, najbolj spoštujem, cenim itd. vse, kar je domače. Veseli me, ker lendavski kulturni dom ni madžarski, ampak vseh prebivalcev; veseli me, ker dvojezična šola ne usposablja le mladih Madžarov, ampak vse mlade, ki so uka željni; pa tako na zgornjih slikah niso samo lušne Madžarice, ampak tudi Slovenke, morda tudi kaka Hrvatica, morda tudi Rominja... Vsi smo samo Ljudje in to moramo ostati, čeprav je včasih težko.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.