https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na sejmu Natour Alpe Adria tudi pomurski razstavljavci

06.02.2017 ob 10:00  

Doživljajski park Vulkanija se je tudi letos predstavljal na sejmu Natour Alpe Adria, ki je potekal med 1. in 4. februarjem 2017, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Poleg Vulkanije pa se je v Ljubljani predstavilo še sedem pomurskih ponudnikov.

Sejemsko prireditev s področja turizma z nekaj desetletno tradicijo so konec januarja 2016 v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču predstavili širši javnosti kot prenovljeno: specializirali so jo s ponudbo zelenega, aktivnega turizma in ji pridružili butično poslovno borzo Natour. Zainteresiranim razstavljavcem tako zagotavljajo poslovni obisk, predvsem slovenskemu turizmu pa večjo promocijo v tujini.

 Foto: vulkanija.si

Na stojnici Pomurje so se na sejmu poleg Vulkanije predstavljali še Zavod Beltinci, TIC Moravske Toplice, Turstična zveza Lendava, Hotel Zvezda ter Avtobusni promet MS in TA Klas. V sredo je dogajanje na sejmu popestril pozvačin, v soboto pa je z njimi bil cimbalist. Obiskala pa jih je tudi Danica Lovenjak.

Foto:FB Moravske Toplice


 Foto: vulkanija.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2017 ob 11:03 gost

      In ge je "naša" Brigita?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.02.2017 ob 15:48 gost

        Kaj boš z Brigito, če pa je bila tam ena, edina, neponovljivo seksi, simpatična, brezhibna (a vseeno z najmanj 300.000 prevoženimi in tremi opravljenimi generalkami), veličastna Danica!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2017 ob 21:23 beee gost

      Ka si pogrejšo mastno saftično sočno vilico?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.02.2017 ob 7:43 pupa gost

      ti so glavni, da so pa bili rokodelci z zelo dobro ponudbo in se je večina obiskovalcev ustavljala pri njih, pa niso pomembni, da bi jih sploh omenili.... Lepo, tak se dela...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.