https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip Pomurje povprašuje po delovni sili v kmetijski panogi

09.02.2017 ob 10:00  

Iščete ali menjujete službo? Za vas smo tudi ta teden naredili izbor zanomivejših prostih delovnih mest v Pomurju.

Kmetija Cigüt iz Martjancev išče dva delavca na kmetiji. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas, za obdobje treh mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 22. februarja.

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče direktorja. Izbrani kandidat bo to delo opravljal 48 mesecev, prijave pa so možne do 10. februarja.

RADENSKA, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.o.o. iz Boračeve išče finančnega kontrolorja. Opravljal bo polni delovnik, pogodba pa bo veljala 12 mesecev. Prijavite se lahko še danes. V istem podjetju iščejo tudi operaterje in operaterje vzdrževalce in druge kadre.

Splošna kmetijska zadruga Ljutomer Križevci z.o.o. išče finančno računovodskega administratorja. Delo za polni delovnik bo izbrani kandidat opravljal 15 mesecev. Prijave so možne do 16. februarja.

Varstveno delovni center Murska Sobota išče individualnega habilitatorja. Ponujajo zaposlitev za polni delovnik za obdobje enega leta. kandidati se lahko prijavite do 11. februarja.

Vrtni center Kurbus iz Melov išče kmetijskega tehnika. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas za obdobje treh mesecev. Prijave zbirajo še jutri.

HSG KARIERA nacionalni kadrovski operater d.o.o. išče komisionarja v ohlajenem skladišču. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje treh mesecev. Prijave so možne do 14. februarja.

XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o. iščejo lakirca kovinskih izdelkov. Izbrani kandidat bo dobil zaposlitev za polni delovnik za nedoločen čas. Prijave so možne do 11. februarja.

Segrap rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o. išče maserja-pedikerja. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 13. februarja.

Avtocenter Lepoša - trgovina in zastopstva d.o.o. išče prodajalca avtomobilov. Opravljal bo delo za polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za določen čas enega meseca. Prijave so možne do 13. februarja.

Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota išče profesorja matematike. Izbrani kandidat bo opravljal polni delovnik za obdobje do vrnitve odsotne delavke. Prijave so možne do 13. februarja.

Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona išče računovodjo. Dobil bo zaposlitev za polni delovnik, za nedoločen čas. Prijave so možne do 10. februarja. V istem podjetju iščejo tudi turističnega animatorja, kjer se prav tako lahko prijavite do 10. februarja.

Podjetje servisiranje kmetijske mehanizacije, Gregor Srt, s.p. išče serviserja kmetijske mehanizacije. Z izbranim kandidatom bodo sklenili pogodbo za obdobje šest mesecev, zapositev pa bo za polni delovnik. Zainteresirani lahko prijave pošljete do 15. februarja.

Trenutno pa je v naši regiji tudi večje povpraševanje po bolničarjih – negovalcih, zdravnikih, mizarjih, kuharjih, monterjih in drugih kadrih. Podrobnosti si lako ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.