https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: Ditka z novim singlom in videospotom Lainščkove pesmi Bližina

16.02.2017 ob 9:40  

Pevka in kitaristka Ditka predstavlja nov singel Bližina, za katerega je posnela tudi videospot. Skladba Bližina se nahaja na aktualnem albumu uglasbene poezije Ferija Lainščka, z naslovom Demon ljubezni.

Skladba Bližina je namenjena vsem zaljubljencem, ljubiteljem poezije in iskrene glasbe, ki jo Ditka z ekipo, predstavlja na različnih koncertih po Sloveniji. Razprodani Slovenski filharmoniji so sledili še razprodani koncerti v Ravnah na Koroškem, Ptuju in Murski Soboti, zimsko turnejo Ne bodi kot drugi, pa bo Ditka zaključila s koncertom v veliki dvorani Narodnega doma Celje, v četrtek, 16. februarja.

Ditka: »Skladba Bližina ponuja čutno melodijo, s pridihom rocka in je hkrati še ena čudovita ljubezenska lirika o iskreni ljubezni med dvema dušama. Bližina je tisto, kar potrebuje vsak in na praznik zaljubljenih ji damo še večji pomen.«

Video skladbe Bližina:

Na koncertni turneji Ne bodi kot drugi, Ditki na odru delajo družbo tudi glasbeniki njenega benda in Feri Lainšček. Ditka in Feri Lainšček sicer skupaj nastopata tudi na drugih svojevrstnih in zmeraj dobro obiskanih pesniško - glasbenih dogodkih, kakršni so pri nas sicer redkost. Ditkino sodelovanje s pesnikom sicer sega v leto 2013, ko je na zgoščenki z naslovom Ne bodi kot drugi ob svojih avtorskih skladbah ter uglasbenih pesmih Toneta in Marka Pavčka zapela še nekaj njegovih. Prav naslovna pesem Ne bodi kot drugi se je tedaj poslušalcem zelo priljubila in je z leti postala prava himna mnogih mladoporočencev, saj jo pevka še danes pogosto izvaja tudi na porokah.

Ditka bo Valentinovo obeležila na prav poseben način, saj v četrtek, 16. februarja, pripravlja edinstven Valentinov koncert uglasbene poezije, ki se bo odvil v veliki dvorani Narodnega doma v Celju, koncertno leto pa bo nadaljevala 5. marca, z nastopom v Lendavi.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.