https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Klub prekmurskih študentov organizira predstavitev študijskih smeri za dijake

17.02.2017 ob 11:40  

Klub prekmurskih študentov organizira v soboto, 25. februarja 2017, dogodek Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri. Predstavitev bo potekala v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota.


Prehod iz srednje šole na fakulteto je velika odločitev v življenju, česar se zavedajo tudi pri Klubu prekmurskih študentov, zato letos ponovno vabijo dijake na predstavitev študijskih smeri. Dogodek Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri bo potekal v soboto, 25. februarja 2017, v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota, s pričetkom ob 10. uri.

Na dogodku bodo študenti različnih študijskih smeri predstavili svoje študije in odgovorili na vsa vprašanja, ki jih bodo zastavili dijaki. Poskušali bodo podati predvsem tiste informacije, ki jih morda informativni dnevi niso zajeli. Dijaki bodo izvedeli, koliko časa je potrebnega za učenje, ali je potrebno sprotno delo, katera predavanja in vaje zahtevajo obvezno udeležbo, koliko seminarskih nalog je potrebno delati na katerem programu, ali se lahko obveznosti opravljajo s kolokviji itd. Študenti bodo odkrito govorili o tem, kaj jim je pri študiju všeč in kaj ne, kakšen odnos imajo predavatelji in še mnogo več.

Bodoči bruc: predstavitev študijskih smeri je tako namenjen vsem dijakom, ki še niso dokončno odločeni, kje bodo nadaljevali svojo pot šolanja, oklevajo, katero študijsko smer uvrstiti na prvo mesto pri prijavi in želijo dobiti dodatne informacije o izbrani študijski smeri iz prve roke. Dogodek je tudi odlična priložnost za mreženje s starejšimi študenti, s katerimi lahko dijaki navežejo stik in potem dobijo pomoč kadarkoli med študijem.

Za lažjo organizacijo dogodka pri Klubu prekmurskih študentov naprošajo, da do ponedeljka, 20. februarja 2017, vsi zainteresirani vpišejo, katere študijske smeri jih zanimajo, v obrazec.

Organizatorji bodo potem skušali zagotoviti, da bodo na dogodku prisotni študentje želenih študijskih smeri.

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.