https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ste lažni nagradni igri nasedli tudi vi?

20.02.2017 ob 11:15  

Po spletnih omrežjih se je hitro razširila informacija o nagradni igri, v kateri vam obljubljajo brezplačni kupon v vrednosti 100 evrov pri enem od znanih slovenskih trgovcev. Nagradni igri nikar ne nasedajte, saj je lažna.


V Marcatorju, katerega nagradne kupone naj bi prejeli v nagradni igri, potrjujejo, da gre za lažno nagradno igro. V kolikor ste podrobno spremljali nagradno igro, lahko opazite, da je jezik popačen, logotipi niso obrnjeni v pravo smer, kar razkriva, da je prevarant, ki želi zavesti uporabnike, svoje delo opravil zelo površno. Kljub temu pa je njegovi »mamljivi« ponudbi nasedlo že kar nekaj Pomurcev, ki pridno delijo objavo o nagradni igri na svojih Facebook profilih.

Svetujemo vam, da svojih podatkov v lažno nagradno igro ne vpisujete, tudi v prihodnje pa bodite pozorni na podobne lažne nagradne igre, saj lahko ob podrobnem ogledu hitro prepoznate, da nagradna igra ni resnična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2017 ob 11:57 Gost gost

      Naivnost ljudi ne pozna meja

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2017 ob 12:23 en gost

      Naj idejo v pizdo, gnes odpren Facebook, pa drugo ne vidiš kak samo to sranje...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2017 ob 14:22 gosta dva gost

      To je nej samo naivnost, predvsem tudi parovnost. Samo ka nekaj dobijo zašenki. Kda se razkrije prevara, te pa vik in krik, kdo je vse kriv, samo sami nej, šteri so nasedli. Sicer pa je res absolutno prevekč reklam, tudi na Pomurci. Se rejsan ne da brez tega, zgibiš volo, ka bi še kaj čito, kda najprej moraš brisati reklame.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.02.2017 ob 11:28 gost

      Če komu škodi 100€ k šenki, ste pa eni čudni. A 1000 € pa bi bilo vredi?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.02.2017 ob 0:18 Tolar gost

      Meni so poslali za Harvi Norman,pa sem takoj klical v trgovino,pa so rekli da naj ne nasedamo takim prevaram,ker oni nedajajo nobenenagrade...Saj nimam nič kaj dost proti tem poizkusih,ampak mene nebodo naplahtali.Upam da tudi vas ne,saj najprej pokličite trgovca oz firmo,pa boste vse izvedel....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.