https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pred Termami Banovci »zagorela« nafta

22.02.2017 ob 8:10  

V Termah Banovci v času zimskih počitnic od 20. februarja do 3. marca 2017 policisti PP Ljutomer v sodelovanju z različnimi enotami PU M. Sobota izvajajo preventivni projekt za otroke Policijska akademija detektiva Frančeka. »Detektiv Franček« rešuje različne primere, kjer mu skupaj z otroci pri odkrivanju storilcev pomagajo tudi policisti in kriminalisti.


Včeraj je tako v dopoldanskem času zagorela nafta pred Termami Banovci. V času požara se je detektiv Franček skupaj z otroci sprehajal na parkirišču pred Termami Banovci, kjer so otroci med drugim izobesili zastavo, ko je Franček nenadoma zagledal požar.

 

Skupaj z otroci je poklical gasilce iz gasilskega društva Ljutomer. V času požara pa je bil pred Termami tudi policist Policijske postaje Ljutomer. Na kraj požara se je s tremi gasilskimi avtomobili pripeljalo 13 gasilcev iz gasilskega društva Ljutomer.  

Gasilci so požar uspešno pogasili ob tem pa so jih opazovali otroci. Po pogašenem požaru so gasilci otrokom predstavili gasilska vozila in opremo. Otroci so tako spoznali,  na koga se lahko obrnejo, ko pride do požara ob enem pa so spoznali delo gasilcev in ostalih reševalcev.


Program dogajanja za prihodnje dni:
Danes, 22. februar 2017 bodo ob 10. uri iskanje pogrešane osebe (PP Ljutomer, PP IU, EVSP).

V četrtek, 23. februar 2017 bo ob 15.30 uri: Test varne vožnje na simulatorju Honda ob 20.00 uri pa Samoobramba, kjer sodeluje policija.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.