https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Mörski festival kitare: Roberto Fabbri

Murska Sobota, 02.04.2011 ob 21:43  

Danes je v okviru  Mörskega festivala kitare nastopil Roberto Fabbri, priznani izvajelac, komponist, učitelj in pisatelj. Navzoče je navdušil z mojstrskim igranjem kitare.

Roberto Fabbri ima za sabo že dolgo in uspešno kariero tako kot izvajalec, komponist, učitelj in pisatelj. Je ravnatelj in učitelj klasične kitare na Akademiji  za glasbo in umetnost v Rimu, obenem pa  učitelj na Institutu visokih umetnosti in glasbe Giulio Briccialdi v Terniju, urednik, pogosto pa ga vabijo na mednarodne festivale tako kot izvajalca kot tudi učitelja mojstrskih tečajev in sodnika na različna mednarodna tekmovanja po vsem svetu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.