https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Odbojkarice Keme Puconec izpadle iz pokalnega tekmovanja

23.2.2017  

Letošnja sezona za odbojkarice Keme Puconec ni tako uspešna, kot so bile zadnje, saj se njim kot vse kaže ne bo uspelo uvrstiti v ligo za prvakinje, kar pomeni manj atraktivne tekme do konca sezone, kot obliž na slabšo sezono pa so upali na uvrstitev v polfinale pokalnega tekmovanja, kar se jim pa tudi ni izšlo.


Upravni odbor kluba je že potegnil prvo potezo in tako se po desetih letih s funkcije trenerja poslavlja Bojan Novak. Kot so zapisali na svoji spletni strani se Bojanu zahvaljujejo za njegovo delo, navsezadnje je klub iz tretje lige popeljal v prvo, ampak da so odločeni, da je čas da zapiha nov, svež veter. Medtem so že odločili, da novega trenerja do konca sezone ne bodo imenovali, pač pa bo vajeti prevzel dosedanji pomočnik trenerja Sebastjan Lenarčič.

Slednji je včeraj že vodil svojo prvo tekmo in sicer četrtfinalni pokalni obračun proti Volleyball iz Ljubljane ter izgubili z 0:2 (22:25, 21:25). Tako se je za Pucončanke končala tudi njihova pot v pokalnem tekmovanju. So se pa včeraj na tekmi igralke zahvalile trenerju Novaku s priložnostnimi majicami.

Foto: Gregor Čiček

    Fotogalerija