https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Mura 05 izgubila in svojo revijo dobila

Murska Sobota, 3.4.2011  

Nogometaši Labod Drave so se Muri 05 maščevali za poraz izpred dveh tednov, tudi tokrat pa je tekmo odločil samo en zadetek. Priložnost za nove točke bodo črno-beli imeli prihodnji konec tedna, ko bodo gostovali pri zadnjeuvrščenem Šmartno 1928. Pred tekmo je potekala še krajša slovestnost v čast Murine selekcije do osmih let, ki je postala državni prvak, klub pa je izdal tudi prvo število revije Mura.

Mura 05 : Labod Drava 0:1 (0:0)

Strelec: 0:1 Kokol (47.)

Mura 05: Luk, Kous (od 83. Gruškovnjak), Filipovič (od 70. Bencak), Ošlaj (od 60. Rogač), Janža E., Maruško, Horvat, Bohar, Lotrič, Janža J. in Sprečo.

Tekma se je pričela z manjšo slovestnostjo, saj so se igralcem na sredini terena pridružili člani Mure U-8, ki so včeraj v Vipavi postali državni prvaki. Mladi upi so pokazali prejeti pokal, kot presenečenje pa so dobili torto. 

Tekmo odločil Kokol

V prvem polčasu so terensko pobudo imeli domačini, to pa niso uspeli kronati z zadetkom. Kazen je sledila v drugi minuti nadaljevanja, ko je zadel Miha Kokol. Murskosoboški igralci so nato imeli nekaj priložnosti za izenačenja, vendar je bil gostujoči vratar Bratušek zmerej na mestu. Tako smo v zadnjem delu tekme spremljali igro na en gol, saj je Drava igrala le na protinapade. Žal se tokrat Muri ni izšlo in je doživela minimalen poraz. Priložnost za nove točke bodo črno-beli imeli spet prihodnjo nedeljo, ko bodo gostovali pri zadnjeuvrščenem Šmartnem 1928. 

 

Video: Gregor Grgurič

Izšla prva številka revije Mura

Danes je uradno izšla prva številka revije MURA. Revijo lahko kupite na treh točkah, in sicer: v Okrepčevalnici GOL ob Murinem stadionu, v trgovini TeamSport GM v Šavel centru in okrepčevalnici Pajda šna Kocljevi ulici v Murski Soboti, prav tako se bo revija prodajal na vseh prihajajočih domačih tekmah.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Sobocan
      03.04.2011 ob 20:31 Sobocan

      škoda, te točke do njin falile na konci. Se jim pa pozna ka majo malo kratko klop...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. sotrpin
      04.04.2011 ob 18:23 sotrpin

      bil sem na tekmi,antipropaganda nogometa.Igra z obeh straneh ,katastrofa .Nad tako igro,ki nima ne repa ne glave se naj zamislijo tisti ,ki na tem področju delajo.Zakaj ni gledalcev?..................

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. prekmurjerepublika
      05.04.2011 ob 10:22 prekmurjerepublika

      Sotrpin, prvi polčas je mura dobro špilala, dosti so bejžale, probale, bilou je ogromo lejpih prenosov z ene na drujgo stran, faliu je edijno gol!! Drava pa je taktično dobro odšpilala, ker so vse prekinjale z fejs grobimi štarte (za kar bi se že v 1. polčase zaslužile rdečoga-Toplak). v Drugon polčase velka napaka Filipoviča in gol drave, od te pa je šlo se navzdol! Drava je zavlačuvala, še bole grobo špilala, mura je mela 1, 2 velkive šansi al ov golman se je izkazo. Tak pač je, glede gledalcov pa: bilo jih je dobrih 800, kar je za tej razmere in številom ostalih tekem v pomurji dobra številka!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.