https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Odbojkarji mariborsko-pomurske regije osvojili Turnir regij

1.3.2017  

V Kranju se je zaključil letošnji Turnir regij, na katerem so nastopili dečki letnika rojstva 2002 in mlajši ter deklice letnika rojstva 2003 in mlajše. Zmage so se veselili odbojkarji iz mariborsko - pomurske regije, medtem ko so bile pri deklicah najboljše odbojkarice koroško - celjske regije.


Mlade odbojkarice in mladi odbojkarji iz šestih regij so se zbrali na letošnjem Turnirju regij, ki je potekal od 27. do 28. februarja in ga je gostil Kranj.

Regijske reprezentance so tekmovale v dveh skupinah, vsako ekipo pa sta prvi dan čakala dva obračuna. V skupini A so bili najbolj prepričljivi odbojkarji mariborske-pomurske regije, ki so najprej, s 25:15 in 25:19, premagali ekipo primorske regije, zatem pa so bili, s 25:22 in 25:13, boljši še od ekipe Ljubljane z okolico ter si zagotovili prvo mesto in nastop v polfinalu.

Foto: Športni klub Pomurje deset

V polfinalu so najprej z rezultatom 2:0 (25:13, 25:17) premagali sovrstnike iz koroške regije in se tako uvrstili v finale, kjer so se znova pomerili z ljubljansko regijo. Tudi v drugo so odbojkarji mariborsko-pomurske regije premagali Ljubljančane z 2:0 (25:23, 25:21) in tako osvojili prvo mesto na turnirju regij v letu 2017.

Za ekipo mariborsko-pomurske regije so igrali kar štrije igralci OK Panvite Pomgrada iz Murske Sobote in sicer: David Novak, Marko Stvarnik, Dino Vinkovič in Niko Kovačič.
Na zaključnem turnirju v Kranju so izbrali tudi najboljše igralce in naslov najboljši libero je pripadel igralcu Panvite Pomgrada Davidu Novaku.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.