https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Odštevanje do jubiljene 60. Bujte repe se je začelo

02.03.2017 ob 7:05  

Kulturno - zabavna prireditev Bujta repa bo 8. marca 2017 že šestdesetič popestrila večer z odlično prekmursko kulinariko in glasbenimi izvajalci.


Bujta repa je prireditev, za katero bi se lahko reklo, da je “praznik Prekmurcev v Ljubljani”. Tu se vsako leto zberejo in družijo prekmurski in ostali študentje, gospodarstveniki, politiki in drugi gostje iz slovenskega in pomurskega javnega življenja. 60. Bujta repa se bo letos pričela z večerjo ob 19. uri, med katero bo prisotne spremljala glasbena skupina Ethnotrip, v koncertnem delu, s pričetkom ob 22. uri, pa bodo udeležence zabavale glasbene skupine Veški dečki, Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Rok’n’band. Vstopnice so v prodaji že od 20. februarja, nakup pa je možen na naslednjih prodajnih mestih: pisarna Kluba prekmurskih študentov v Dvorcu Rakičan, Mladinski servis, osebni prodajalci v Ljubljani in Mariboru in pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenija, Slovenska ulica 54.

Na dan dogodka je organiziran avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Maribora do Ljubljane in nazaj. Karte za avtobus so na voljo na navedenih prodajnih mestih. Odhod iz Murske Sobote, z glavne avtobusne postaje je ob 16. uri, iz Maribora ob 16.45 (pri stari lokomotivi in na Gosposvetski pri ŠTUK-u), povratek pa je ob 3.45. Odhod je možen tudi iz Lendave ob 15.30, ob prijavi najmanj 10 ljudi. Vsi zainteresirani za odhod iz Lendave se imajo možnost prijaviti na mail: info@kps.si ali telefonski številki: 051-681-408, najkasneje do nedelje, 5. marca. O morebitnem zagotovljenem odhodu iz Lendave bodo zainteresirani obveščeni v ponedeljek, 6. marca.

Letošnja 60. Bujta repa se bo po dogajanju v Festivalni dvorani preselila na uradni after party v klub Companeros Ljubljana, kjer je možen prost vstop od 3.30 naprej z vstopnico Bujte repe.

Več informacij je na voljo na uradni spletni strani 60. Bujte repe: www.bujtarepa.si in družbenem omrežju Facebook - TUKAJ.

Vabljeni, da skupaj s Klubom prekmurskih študentov proslavite 60. Bujto repo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.