https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Čustvena snubitev prek radijskih valov: Činč zasnubil Simono ob dnevu žena

08.03.2017 ob 9:56  

Poslušalci Radia City so bili to jutro priča snubitvi pomurskega glasbenika Jožeta Činča, ki je svojo srčno izbranko zasnubil preko radijskega etra.


To jutro je Simono presenetil klic z Radia City. Voditeljska zasedba v sestavi Natalija, Bor in Dejan je Simoni najprej sporočila, da jo ob dnevu žena obdarjujejo z vikend paketom v Termah Vivat. Ko so presenečeno Prekmurko povprašali, kaj je njena sanjska destinacija, jim je zaupala, da so to Maldivi, takoj za tem pa so ji voditelji zaupali, da jo čakajo tudi že letalske karte za to rajsko destinacijo.

Foto: Facabook Jože Činč

Presenečenje ji je pripravil njen partner Jože Činč, ki se je v tistem trenutku vključil v radijski eter in ganjen povedal, da mu Simona pomeni vse in da z nobenim denarjem ne more kupiti tega, kar mu je dala. S tresočim glasom je povedal: »Ti si tista, ki si zaslužiš vse … Prosim mej me, prosim … rad te imam ful.« Prekmurka se Činčevi potezi ni mogla upreti, v smehu mu je povedala, da »bo dobil po riti«, nato pa na Činčevo snubitev rekla »ja«.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija