https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Soboški odbojkarji v gosteh premagali Korošce

9.3.2017  

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v tekmi šestega kroga zelene skupine 1. DOL za moške v gosteh premagala Fužinar SijMetal s 3:0 (19, 23, 20).


Fužinar Sij Metal Ravne vs. Panvita Pomgrad 0:3 (19:25, 23:25, 20:25)

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Bogožalec 21, Rojnik 16, Flisar 13, Detela 6, Šmitran  4, Drvarič 2

Postava Fužinar SijMetal Ravne: Stravnik, Lednik, Šavc, Tomaž, J. Jež, Levak, Valentan, Rakić, Dojčilović, Libnik.

Postava Panvita Pomgrad: Pečnik, Banič, Šmitran, Detela, Rojnik, Flisar, Bogožalec, Drvarič, Kasnik, Ratkai, Gašparin.

Foto: arhiv Pomurec.com

Odbojkarji Fužinar SijMetala so bili pred dvema krogoma skorajda že rešeni neposrednega izpada iz 1. DOL, toda v soboto so v gosteh izgubili neposredni dvoboj s Šempetrani, a so imeli kljub temu še vedno vse v svojih rokah. Proti Panviti Pomgrad bi jim za uresničitev cilja zadostovala že minimalna zmaga, ki pa ji, z izjemo drugega niza, niti v enem trenutku niso bili blizu. Ravenčani se tako po štirih sezonah spet vračajo v drugo ligo, medtem ko bodo varovanci Dejana Fujsa v četrtfinalu končnice igrali s Calcit Volleyballom. Prvo tekmo v gosteh, povratna tekma se bo odigrala v soboto, 25.marca ob 19.00 uri.

Sobočani, ki so v letošnji sezoni imeli neverjetno smolo s poškodbami, so tekmo na Ravnah, čeprav so že imeli zagotovljeno prvo mesto v zeleni skupini, vzeli resno. V prvem nizu so bili ves čas v vodstvu, prevladovali so v vseh elementih igre, tako da je bil niz odločen že pred vstopom v končnico. Zato pa je bil veliko bolj zanimiv drugi niz, v katerem domačini svojih priložnosti niso izkoristili, v končnici pa so bili bolj zbrani gostje, ki so tudi v tretjem nizu nadaljevali z boljšo igro in prišli do zaslužene zmage.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.