https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Pomurje Beltinci pred nedeljskim polfinalnim srečanjem

10.3.2017  

Nogometašice ŽNK Pomurje Beltinci bodo v nedeljo zaključile prvi del priprav, in to s srečanjem polfinala Ženskega pokala NZS, v katerem se bodo v Ljubljani pomerile z domačinkami ŽNK Ljubljana. 


Beltinčanke bodo v Ljubljani nastopile v spremenjeni zasedbi, saj sta jih v zimskem prestopnem roku zapustili Evelina in Lucija Kos, ki sedaj igrata za Ljubljano.

ŽNK Pomurje Beltinci pa sta se pridružili reprezentantki Srbije, ki sta bili soigralki pri romunski prvoligaški ekipi ASA Tagru Mures in to sta 25. letna napadalka Biljana Bibi Bradić in 25. letna obrambna igralka Nikoleta Nikolić.

Biljana Bradić je za ŽNK Pomurje Beltinci nastopala že leta 2015, ko je v 19. nastopih v SŽNL dosegla 40 zadetkov. Pred tem je nastopala za njeno domačo ekipo Kolibri Kuršumlija in Mašinac Niš.

Za ekipo Mašinac Niš je nastopala tudi Nikoleta Nikolić, nato je prestopila k srbskim državnim prvakinjam ekipi Spartaka iz Subotice. Odlične igre so jo vodile v Kazahstan, kjer se je pridružila igralkam BIIK iz Kazygurta. Kariero je nadaljevala v poljskem KKPK Medyk Koninu, s katerimi je gostovala na prijateljskem srečanju v Prekmurju.

Foto: znkpomurje.com

Strokovni štab pa bo dal priložnost tudi nekaterim mladim igralkam, ki odlično nastopajo v Ligi deklet U17.

Trenerka Nuša Ladinek potrjuje, da pred nedeljskim srečanjem vlada v pomurski ekipi odlično vzdušje. V Ljubljano odhajajo motivirani z željo po uvrstitvi v finale.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2017 ob 15:33 fant gost

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2017 ob 21:36 gost

      Mogoče što zna kak se je končala ta pokalna tekma z Olimpijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.