https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za ta delovna mesta se lahko ta hip potegujete v Pomurju

15.03.2017 ob 7:00  

Tudi v tem tednu smo pobrskali za razpoložljivimi delovnimi mesti v Pomurju, ki so razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Psihiatrična bolnišnica Ormož išče dva zdravnika specializanta za obdobje 72 mesecev. Pogoj je odobrena specializacija iz psihiatrije oz. nevrologije. Prijave so možne do 17. marca.

Bioresonančni center, center zdravega življenja d.o.o. išče višjega zdravstvenega delavca za obdobje šestih mesecev. Pogoj je znanje angleškega in nemškega jezika ter eno leto delovnih izkušenj. Prijave so možne do 29. marca.

Zdravstveni dom Lenart zaposli zdravnika družinske medicine z licenco za nedoločen čas, ki se lahko prijavi do 24. marca.

Ibitah zdravje in nevrofizioterapija, d.o.o. iz Lenarta išče fizioterapevta za obdobje enega leta. Prijave so možne do 24. marca.

Dvojezična srednja šola Lendava KETNYELVU KOZEPISKOLA LENDVA zaposli učitelja slovenskega jezika za določen čas, in sicer do 31. avgusta s skrajšanim delovnim časom (20 ur na teden). Pogoj je znanje madžarskega jezika. Kandidati se lahko prijavite do 17. marca.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Video in foto storitve - MT studio, Tomas Urbanič Rudolf s.p. išče pomoč v fotografskem ateljeju v Gornji Radgoni za obdobje treh mesecev z možnostjo nadaljne zaposlitve. Gre za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Pogoj je znanje programa Photo shop in osnovno znanje nemškega jezika.

Frizerski salon Simona, Simona Vicković s.p. iz Murske Sobote išče frizerja za obdobje enega leta. Pogoj je srednja poklicna izobrazba in eno leto delovnih izkušenj. Prijavite se lahko do 22. marca.

GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o. išče kar deset tesarjev za obdobje treh mesecev oz. z možnostjo za zaposlitev za nedoločen čas. Delo je v Avstriji (Graz z okolico), prevoz je pa zagotovljen. Prijavite se lahko do 13. aprila.

PREVENT - HALOG avtokonfekcija, d.o.o. iz Lenarta išče tri skladiščnike za obdobje dveh mesecev. Prijave so možne do 17. marca.

Podjetje Segrap rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o. iz Ljutomerja išče mehanika, varilca in vzdrževalca - strojnika separacije za nedoločen čas. Prijave so možne do 20. marca.

BGA servis, prodaja, popravila in storitve d.o.o. išče cevarja, industrijskega električarja, inštalaterja vodovodnih naprav, mehanika, mehatronika, monterja centralnih kurjav, monterja robotskih linij v avtoindustriji, monterja v avtoindrustriji in strugarja za obdobje treh mesecev. Prijavite se lahko do 16. marca.

Poleg navedenih del pa trenutno iščejo še prodajalca, receptorja, računovodjo, voznika tovornega vozila, natakarja in druge kadre. Podrobnosti o vseh delih najdete tukaj.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2017 ob 8:36 bruh gost

      Piše se LJUTOMERA, ne Ljutomerja!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.