https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Beltinska proslava ob dnevu žena in materinsko starševskem dnevu

Murska Sobota, 18.03.2017 ob 8:00  

Občina Beltinci je v petek priredila osrednjo občinsko proslavo ob dnevu žena in materinsko starševskem dnevu.

 

Slavnostni govornik prireditve je bil župan občine Beltinci Milan Kerman. V svojem nagovoru je izpostavil pomen žena in mater v družini ter odnos do žensk v družbi nasploh, ki je pogosto slabšalen in  poniževalen.  

V kulturnem programu so nastopili učenci Glasbene šole Murska Sobota.  

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2017 ob 13:35 domačin gost

      A , nas ni sram !? Skoraj prazna dvorana, in nastopajoči iz druge občine ! Kje pa so naši kulturniki , ki prejemajo občinske dotacije !? Kdo pripravlja izbor nastopajočih ? Škoda , da obstaja tak in njemu podobni !

      28 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.03.2017 ob 20:47 gost

      rastirati bando pohujšano, pejneze pa dati potrebnim hrane, ki jih je industrijska golazen, beri -direktorji, fuknula na cesto!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.03.2017 ob 21:26 gost

      Aha pa smo tam kje je zaj bankir ić in Kerman kje so nova delovno mesta .Kulturni praznik pa z uvoženo muziko kje je novi direktor občinske uprave ka se tak fejst spozna na muziko in kulturo serator glavno ka ma plačo MARš golazen z občine vsi po vrsti

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.03.2017 ob 19:07 mama iz Lipovec gost

      Naši otroci hodijo tudi v Glasbeno šolo Murska Sobota in tam učijo tudi glasbeni pedagogi iz naše občine, Lepa proslava,Simona Zadravec, dober izbor nastopajočih. Žalostni zapisi ljudi z miselnimi težavami.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2017 ob 6:58 gomajna gost

      Mama, dobro zapisano. Zakaj bi naši otroci v drugih glasbenih šolah bili manj vredni od beltinske cerkvene šole in društev.Cerkveni v beltincih dobijo toliko denarja od občine, da bi morali imeti vsak dan dve proslavi. Tovarno tudi imamo. V Činčovem balonu zdaj montirajo stroje, prvih sto lenuških filozofov dobi delo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.03.2017 ob 18:34 gost

      Spoštovana mama iz Lipovec, gospa L..., seveda razmišljate tako kot ste zapisali zaradi nastopa hčerke L...Predstava je bila čudovita, generalka za še čudovitejši nastop v M. Soboti. Ampak morali bi razumeti, da tudi druge mame želimo videti na odru svoje otroke ob takem prazniku. Na vseh proslavah so nastopali domači otroci. ... Le v tem primeru ....V tem je bistvo. Simona Zadravec že nekaj časa ni Zadravec ampak Cizar. Toliko o miselnih težavah. Nobenega pedagoga iz naše občine nisem videla sodelovati pri projektu in tudi ne "vseh" otrok iz naše občine, ki hodijo v GŠ M. Sobota. Bilo mi je hudo, zaradi nastopajočih otrok, da je bila beltinska dvorana prazna. Postavlja se mi vprašanje ali je sploh smiselno organizirat takšno proslavo, če imajo vse krajevne skupnosti svoje prireditve. Pa lepo bodite.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.