https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se kuharji, natakarji in mizarji

22.03.2017 ob 8:00  

Ta hip je v Pomurju večje povpraševanje po kuharjih, mizarjih in natakarjih.


Gostilna Spirić Branko Spirić s.p. išče natakarja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 30.3.

Počitek - užitek, turistično podjetje d.o.o. išče natakarja in kuharja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 23.3.

Kegl, trgovina in gostinstvo d.o.o. išče natakarja in kuharja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 31.3.

Hotel Diana, družba za turizem in izvajanje projektov d.o.o. išče kuharja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 31.3.

Kocet, trgovina in storitve, d.o.o. išče kuharja in dva natakarja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 5.4.

Foto: Arhiv Pomurec.com

MF mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. išče mizarja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 15.4.

BB montaža, specializirana gradbena dela, d.o.o. išče dva mizarja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Delo se opravlja v Nemčiji na ladji. Prijava je mogoča do 31.3.

Zavod za turizem in šport Radenci išče organizatorja turističnega vodenja. Delo se ponuja za določen čas sedmih mesecev za polni delovni čas. Pogoj je licenca za turističnega vodnika. Prijava je možna do 22.3.

Zdravstveni dom Gornja Radgona išče 5 srednjih medicinskih sester v ambulanti - pripravnic. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 24.3.

Dom starejših Lendava išče dva bolničarja - negovalca pripravnika. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 24.3.

Kristal Moda, proizvodnja modnih oblačil, d.o.o. išče tri šivilje/krojače za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 31.3.

Osnovna šola Lenart išče učitelja razrednega pouka. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev oz. od 1.4. do 30.6.2017 oz. do vrnitve delavke z bolniškega dopusta za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 23.3.

Več informacij o prostih delovnih mestih si lahko ogledate tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2017 ob 18:10 GOST gost

      Ja, človek se težko najde, a mislim, da jih iščejo za delo. OH

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2017 ob 20:42 gost

      tou je zatu vrag, iščejo te za delo, tou nemreš vörvati, pa ji še sploh kaj fraj ge? Ne živi se od dela, živi se od denarja!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.03.2017 ob 7:42 gost

      za dobrih 600evrov nebote najšli dobrega kuharja..žal vse na minimalci da lahko nekdo bogati v gostinstvu..

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.03.2017 ob 11:10 delo gost

      Upam, da končno pride čas, ko se bodo delodajalci zavedali, da bo potrebno dobrega delavca tudi dobro plačati. Vsi bi imeli dobre delavce, ki bi delali cele dneve, petek in svetek, plača pa zakonski minimum. Jok brate, odpade! Za pošteno delo, pošteno plačilo!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2017 ob 11:55 banda gost

        hebem ma*** sindikatom, delodajalcon in vladi, keri so podpisali takšen zakonski minimum!

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.03.2017 ob 16:07 kroflin gost

      Točno, kuharje bi meli za 600 evrov. Dabi delal petek,svetek in do polnoči. Oštarjaši bi se duvali, kak jim gre promet, mi bi se pa svrli v kuhiji za tako plačo. Delal sem pred kratkim samo mesec dni, pa videl, da je gostilničar ena velika posrana baraba, ko treba plačat je seronja, ko te vzame v službo ti obljubi majku božju!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.03.2017 ob 13:32 grožđe gost

      Mislo san ka že majo razpise za pobiranje grožđa v jeseni za 17 € dela na dan

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.03.2017 ob 22:57 Jan gost

      Sem slišal,da HTS ne plačuje prispevkov,tako pokojninskega kot zdravstvenega zavarovanja...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.