https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Poklon Nirvani v Bunkerju

Murska Sobota, 26.03.2017 ob 9:15  

V soboto 25. marca je v soboškem lokalu Bunker na njihov oder stopila glasbena skupina Pangea in Chris Ian (Nirvana tribute band), ki jim je kljub natrpanemu urniku uspelo priti v Mursko Soboto in s koncertom oddati poklon največjim predstavnikom grunge scene.


Več fotografij v spodnji galeriji:

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2017 ob 19:30 Naci+ gost

      GREMO V BUNKER - Med nami - preprostimi,a načitanimi ljudmi - so kot bunkerji znani dobro utrjeni prostori, na primer tisti, ki jih je v Albaniji kar mrgolelo, z linico, skozi katero je bilo mogoče videti sovražnika in ga (skozi odprtinico) "pokositi" z mitraljezom..... Že nekaj časa deluje v Murski Soboti Bunker, ki pa si ga ne upam obiskati, saj se bojim, da sem za svoja leta nikakršni strelec. Ker na lokalnih portalih nisem opazil o bunkerju nobenega komentarja, bi prosil za nasvet. Vprašanje se glasi: je primerno, da nekdo, ki je star 50+ ler obišče bunker na Slovenski ulici, ali pa naj kar ostane doma - v svojem "bunkerju"? Bog vam stokrat plati!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.03.2017 ob 20:48 gost

      Ne razmišljaj preveč o bunkerjih :) idi v Bunker pa se mej fajn. Super je viditi ka so "stari" še nej zakrneli pa idejo v soboto zvečer na koncert pa pivo. Mogouče što misli, ka neje primerno, ali ov naj pač ostane doma pa drugin pisti, ka se majo fajn.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2017 ob 9:49 srečko jukatanec gost

      Kdor koli je dal ime BUNKER, ima bunker v glavi, veri simpl.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.