https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Jekleni konjički in vroče lepotice z roko v roki v Budimpešti

Budimpešta, 29.03.2017 ob 13:30  

Ta vikend je pri naših sosedih v Budimpešti na Madžarskem potekal drugi velik avtomobilskim sejem. Na sejmu si je bilo mogoče ogledati več kot tisoč različnih avtomobilov. Na sejmu so se predstavili vsi pomembni avtomobilski proizvajalci.


V sklopu vsakoletnega marčevskega avtomobilskega sejma, ki tradicionalno poteka v Budimpešti takoj po Ženevskem sejmu se predstavijo vsi največji in pomembni svetovni proizvajalci avtomobilov. Sejem izkoristijo za predstavitev novih modelov in najnovejših tehnoloških dosežkov.

Zraven predstavitve novih modelov poteka tudi tuning show, na katerem razstavljalci predstavljajo vrhunsko in stilsko preoblikovane avtomobile. Poleg dovršeno izdelane zunanjosti, posvetijo tudi veliko pozornosti notranji urejenosti avtomobilov, v katerega spada tudi avdio in video tehnična oprema. Na sejmu so se predstavljali tudi nekateri slovenskih lastniki vrhunsko predelanih avtomobilov.

Na sejmu so se predstavljala vsa pomembna podjetja iz avtomobilske industrije, med katerimi smo zasledili tudi kakšno slovensko podjetje.

Zraven osnovnega sejemskega dela, poteka tudi veliko spremljevalnih prireditev in aktivnosti. Poleg izbora za Miss sejma, so na zunanjem delu potekala še avtomobilske dirke. Posebna paša za oči pa so postavne lepotice, ki v kombinaciji z jeklenimi konjički celotnemu dogodku prav poseben čar.

Avtomobilistični sejem vsako leto privabi veliko številko razstavljalcev in obiskovalcev iz celotne Evrope in tudi ostalih delov sveta. Vse skupaj pa je popestreno še s tipično madžarsko kulinariko.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.