https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Zaposlitev v Pomurju: ta hip iskani prodajalci, zidarji, poštarji in strokovni delavci

29.3.2017  

Tudi ta teden smo prebrskali med ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju in za vas izbrali nekaj atraktivnejših.


Dom Kuzma, proizvodnja, trgovina, osebne in poslovne storitve, d.o.o. išče pripravnika bolničarja - negovalca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.4.

Spovano, podjetje za pridelavo, organizacijo in trgovino d.o.o. išče projektnega vodjo. Delo se ponuja za določen čas 24 mesecev za polni delovni čas. Pogoj je znanje nemškega, madžarskega in angleškega jezika. Prijava je mogoča do 5.4.

Osnovna šola Gornja Radgona išče ravnatelja. Delo se ponuja za določen čas 60 mesecev oz. od 1.9.2017 do 31.8.2022 za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 5.4.

Center za socialno delo Murska Sobota išče strokovnega delavca. Delo se ponuja za določen čas do 28.12.2017 za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 29.3.

Varovanje Galekom, družba za varovanje d.o.o. išče dva varnostnika receptorja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 1.4.

Zdravstveni dom Ormož išče dve srednji medicinski sestri - pripravnici. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 12.4.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota išče strokovnega sodelavca. Delo se ponuja za določen čas oz. do 31.12.2017 za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 31.3.

M.trade storitve in trgovina GR d.o.o. išče vodjo komerciale in razvoja. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 31.3.

Pošta Slovenije d.o.o. išče dve pismonoši. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 1.4.

Osnovna šola Lenart išče pomočnika vzgojitelja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev oz od 1.4. do 30.6. za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 30.3.

Osnovna šola Stanka Vraza Ormož išče socialnega pedagoga. Delo se ponuja za določen čas oz. vrnitve delavke z bolniškega dopusta za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 30.3.

Petrol Geoterm, pridobivanje surove nafte in zemeljskega plina d.o.o. išče pet vrtalcev. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 5.4.

Kutsenits International, družba za proizvodnjo vozil išče dva avtokleparja, dva ključavničarja in dva strojna tehnika. Dela se ponujajo za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 7.4.

Demaj pekarstvo, peka kruha in peciva d.o.o. išče prodajalca. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 7.4.

Mihaela Trgovina in storitve d.o.o. išče prodajalca. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 2.4.

Gostišče Aleksander, Igor Smodiš s.p. išče natakarja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 2.4.

GP Vigrat išče dva zidarja. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 29.3.

Več informacij o prostih delovnih mestih si lahko ogledate tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2017 ob 10:42 prostozidar gost

      nej, kaj zbisneli s tejmi ponudbami, ka se fsejn rola? Neje delo važno, vražjo mater, VAŽNA je nagrada za suženjsko delo, tou bi mogli pijsati, pa potem dobite za male pare k_ _ _ _; nej delavce!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2017 ob 13:26 fekonja gost

      CSD rabi novega sodelavca na račun brezposelnih .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.03.2017 ob 13:44 . gost

      za strokovnoga delavca se sploj ne prijavlajte ker je itak vse v vejzaj Brigita in takši :)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.03.2017 ob 14:53 gost

      Ka pa te ritlava nüca pomočnika ko ji bo rit zanašal na ovinki ?To te buje res

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.