https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Iz dvorišča trčila v drugo voznico

 

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, deset kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov smo zasegli vozilo ter pridržali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola.

V Satahovcih je voznica osebnega avtomobila pri vključevanju v promet z dvorišča izsilila prednost voznici osebnega avtomobila. Prišlo je do trčenja. Pri tem sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Nastalo je za 1.000 evrov materialne škode. V ostalih dveh prometnih nesrečah je nastala le gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali šest tatvin, dve goljufiji, vlom in poškodovanje tuje stvari. Obravnavali smo tatvino artiklov v trgovini, tatvino plastičnih tulcev za zaščito drevja pred divjadjo, tatvino raznih predmetov iz garderobe v osnovni šoli, tatvino motorne žage, tatvino traktorske kosilnice ter tatvino mobitela. Obravnavali smo še goljufijo pri nakupu osebnega avtomobila in pri nakupu posode. Lendavski policisti so obravnavali vlom v delovni stroj, soboški policisti pa poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo pogostejše na relaciji Gornja Radgona – Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.