https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vaščani očistili Moravske Toplice

03.04.2017 ob 7:30  

V soboto dopoldan je v Moravskih Toplicah strekla tradicionalna čistilna akcija, v kateri so zbrani vaščani v velikem številu očistili zaselke, okoliške uličice vse do Tešanovec ter bližnja polja. Po končani cištilno akciji so se zbrali na bližnjem travniku, kjer so svoj trud nagradili z piknikom, kateremu je na srečo služilo tudi vreme.



Kot so povedali vaščani, so med odpadki, kateri so neprimerno krasili ulice, jarke ter polja, našli predvsem pločevinke, plastenke ter drugo embalažo. Največ jih je bilo ob glavni cesti, niso pa zaostajale tudi druge ulice. Vaščani si želijo, da bi tega bilo z leti vedno manj, a kot so pripomnili, je kultura voznikov, ki mečejo uporabljeno ebalažo skozi okno avtomobilov, zgleda nepopravljiva. Letos so zelo zadovoljni z udeležitvijo akcije, saj se je je udeležilo kar 70 ljudi, od tega 14 lovcev, pomagat pa so prišli tudi 4 otroci z učitlejico, iz OŠ Puconci. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.