https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Turistični agenciji Klas pripravili dan odprtih vrat

Murska Sobota, 12.04.2017 ob 9:45  

Ob prijetnih zvokih cimbal, violine in prigrizkih so v torek, 11. aprila 2017, v Turistični agenciji Klas, na avtobusni postaji v Murski Soboti, pripravili dan odprtih.


Turistična agencija Klas deluje v okviru podjetja Avtobusni promet Murska Sobota d. d., kjer vam po ugodnih cenah ponujajo raznoliko in kakovostno ponudbo izletov in potovanj po Sloveniji in tujini.

Izlete v Turistični agenciji Klas izvajajo z lastnim turističnim voznim parkom in z izkušenimi vozniki, ki imajo za sabo že mnogo prepeljanih kilometrov po Evropi. Na razpolago so avtobusi različnih velikosti, in sicer 15, 18, 29, 34, 47, 49, 51, 53, 55 in 62 – sedežni.

Poleg raznolikih in kakovostnih ponudb izletov in potovanj Turistična agencija Klas nudi tudi prodajo vstopnic za koncerte in prireditve, posebno ponudbo izletov po Pomurju, občasne avtobusne prevoze in organizirane avtobusne prevoze za zaključene skupine.

Da bodo vaša potovanja sproščujoča in nepozabna, vas vljudno vabijo v prenovljene prostore, kjer jim lahko popolnoma zaupate vaše želje in organizacijo.

Obiščete pa lahko tudi spletno stran ali pišete na info.klas@apms.si.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

 

    Fotogalerija